FOTO | Soția lui Dan Petrescu adoră vacanțele! Ce destinații exotice a ales recent! 

28.10.2019, 16:13
FOTO | Soția lui Dan Petrescu adoră vacanțele! Ce destinații exotice a ales recent! 
Soția lui Dan Petrescu adoră vacanțele

Soția lui Dan Petrescu adoră vacanțele! Adriana a fost recent într-o escapadă exotică, alături de fiica sa și a antrenorului. 

Adriana Petrescu a plecat, recent, într-o vacanță specială, așa cum face deseori. Soția lui Dan Petrescu a luat-o cu ea pe fiica sa și au mers pe tărămurile exotice ale Africii. Destinația pe care a ales-o este Mauritius, un loc extrem de exclusivist unde se relaxează milionarii lumii. 

Soția lui Dan Petrescu adoră vacanțele

Din imaginile de vacanță pe care le-a postat în mediul online, Adriana s-a cazat la unul dintre cele mai renumite hoteluri din lume, iar pentru o noapte petrecută acolo a plătit nu mai puțin de 1.000 de euro, scrie Spynews. 

Soția lui Petrescu și fiica sa s-au bucurat de peisajele idilice, de vremea frumoasă, cât și de interacțiunea cu maimuțele de pe insulă, care sunt foarte prietenoase cu oamenii. Înainte de această vacanță, vedeta a mers pentru câteva zile în Dubai.

Adriana nu s-a ferit să își etaleze corpul foarte atent lucrat la sala de sport, chiar dacă era fără soțul ei, care a rămas în țară pentru că avea treabă la echipa pe care o antrenează, CFR Cluj. 

 

citește și...