FOTO / Roxana Ciuhulescu, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”A apărut în viața mea când îmi era mai greu”

13.07.2021, 16:00
FOTO / Roxana Ciuhulescu, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”A apărut în viața mea când îmi era mai greu”
FOTO / Roxana Ciuhulescu, declarație de dragoste pentru soțul ei. ”A apărut în viața mea când îmi era mai greu”

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste soțului ei, Silviu, care și-a aniversat ziua de naștere. ”A apărut în viața mea când îmi era mai greu”, a afirmat aceasta.  Silviu Bulugioiu este cel de-al doilea soț al Roxanei Ciuhulescu, cei doi având împreună un copil. Vedeta mai are o fetiță din căsnicia anterioară.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Ziua de 12 iulie este una cu totul specială în familia Roxanei Ciuhulescu. Acesta l-a aniversat atât pe actualul ei soț, cât și pe fiul lor, Cezar.

Roxana Ciuhulescu, declarație de dragoste pentru soțul ei.  ”Este omul care mi-a redat speranța și bucuria”

De ziua de naștere a parteneruluyi ei de viață, Roxana Ciuhulescu i-a făcut acestuia o declarație de dragoste în mediul online. ”Este omul care a apărut în viața mea când îmi era mai greu și nu credeam că voi mai zâmbi vreodată.  Este omul care mi-a redat speranța și bucuria. ???Și cum nimic nu este întâmplător, fiul nostru s-a născut în aceeași zi cu el, la 9 minute și mai mulți ani distanță. La mulți ani, Silviu, iubirea mea! ?? ”, a scris vedeta.

”Ce minune, ce întâmplare! Tată și fiu și o dublă aniversare!❤️❤️ La mulți ani celor mai importanți bărbați din viața mea: Cezar și @sbulugioiu ! Să-mi trăiască răcușorii fericiți și iubiți! ?”, a mai notat Roxana Ciuhulescu pe contul său de socializare.

citește și...