FOTO. Roxana Buzoiu, total schimbată după ce și-a pus silicoane! Fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’ este de nerecunoscut

11.07.2020, 12:43
FOTO. Roxana Buzoiu, total schimbată după ce și-a pus silicoane! Fosta concurentă de la 'Puterea dragostei' este de nerecunoscut
Roxana Buzoiu, total schimbată după ce și-a pus silicoane

Roxana Buzoiu, fostă concurentă la ‘Puterea dragostei’, arată total schimbată după ce și-a pus silicoane. Tânăra i-a uimit pe fanii săi, mai ales că declara că nu este adepta sânilor mari.

Cât timp s-a aflat în emisiunea de la Kanal D, Roxana nu avea niciun complex vizavi de bustul său natural și obișnuia să poarte numai ținute mulate.

Cum arată acum

Iată, însă, că s-a răzgândit, iar după ce a părăsit emisiunea matrimonială ‘Puterea dragostei’, Roxana Buzoiu s-a oprit la cabinerul medicului estetician. Intervenția a avut loc la finalul lunii mai, Roxana anunțând pe rețelele de socializare că și-a mărit sânii.

‘Astăzi a fost cea mai specială și minunata zi din viața mea! Nu credeam ca o să iasă atât de bine aceasta operație! Astăzi am sânii atât de frumoși și cu un aspect atât de perfect’, a fost mesajul Roxanei.

Fanii șatenei au așteptat cu sufletul la gură ca aceasta să își arate ‘minunăția’ de decolteu, iar Roxana le-a îndeplinit dorința. Fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’ a fost nevoită să aștepte mai bine de o lună înainte de a-și prezenta, în toată splendoarea, bustul mărit.

După ce a purtat o bună perioadă de timp bustiera recomandată de medici, Roxana a început să posteze imagini din ce în ce mai îndrăznețe pe rețelele de socializare cu noile silicoane. În plus, șatena s-a lăsat fotografiată în costum de baie, spre deliciul bărbaților.

S-a bătut de mai multe ori cu iubitul său

Roxana și Alex Turcu au îngrozit din nou pe toată lumea cu scandalurile lor! Au amenințat de multe ori că se despart, dar lucrurile au degenerat cât timp au făcut parte din emisiune.

Cei doi foști concurenți de la ‘Puterea Dragostei’ s-au luat la bătaie, la tv, și s-au jignit ca la ușa cortului. Degeaba au încercat ceilalți din casă să îi calmeze, pentru că spiritele s-au încins la propriu.

Tot scandalul a pornit după ce Alex Turcu a acuzat-o pe Roxana că s-a întâlnit cu un alt bărbat la hotel, în Turcia.

Imagini șocante la ‘Puterea Dragostei’! Roxana și Alex Turcu s-au luat la bătaie, la tv/ Foto: captura video

‘Tu ai mințit pentru că l-ai chemat pe ăla la hotel, în Turcia. Scopul meu aici a fost să-ți arăt adevărata față. Familia mea a fost total împotriva ei’, a răbufnit Alex Turcu, în emisiunea de la Kanal D.

‘Eu nu am venit la televizor pentru tine, pentru oamenii de aici. Eu am venit să arăt cum sunt eu de fapt, fără jigniri, fără bătăi. Dacă nu eram eu nu erai aici. Descalificat’, a spus ea.

Pe tot parcursul emisiunii, Alex Turcu și Roxana au avut mai multe dispute, care s-au încheiat cu câte un scandal epocal. La un moment dat, Alex Turcu a fost filmat în timp ce spărgea o ușă din platoul emisiunii, după ce Roxana l-a adus în pragul disperării. În plus, se zvonește că acesta ar fi ‘articulat-o’ în repetate rânduri pe concurenta de la ‘Puterea Dragostei’.

citește și...