FOTO | Rona Hartner s-a căsătorit pe Coasta de Azur, după ultima ședință de chimioterapie

07.10.2019, 12:38
FOTO | Rona Hartner s-a căsătorit pe Coasta de Azur, după ultima ședință de chimioterapie
Rona Hartner s-a căsătorit pe Coasta de Azur

Rona Hartner s-a căsătorit pe Coasta de Azur, după ultima ședință de chimioterapie. Ceremonia a fost una specială și peste 150 de invitați le-au fost alături mirilor. 

Ajunsă la 46 de ani, Rona Hartner a decis să se căsătorească pe 5 octombrie în Franța cu DJ Herve Camilleri, care i-a fost alături și în perioada grea de după diagnosticarea cu cancer de colon. 

Rona a dorit o nuntă tradițională

Artista a ales să poarte o rochie cu elemente tradiționale din Maramureș și, de asemenea, a chemat patru bucătărese din România, specialiste în sarmale. 

Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, contează faptul că este o fire caritabilă şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăstuia îi spun «da». Din momentul ăla m-am îndrăgostit brusc de el, parcă s-a deblocat ceva în sufletul meu. Se ruga de mine de vreo trei-patru luni să-i spun «da» şi i-am spus «nu, nu te ştiu cum eşti»“, povestea artista într-o emisiune TV în urmă cu ceva timp.

Rona Hartner: „O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort”

„O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc. Aduc din România patru bucătărese, specialiste în sărmăluţe… Am o fanfară care vine de la Marseille. Facem nunta pe 5 octombrie! Am fost foarte dezamagită. Familia mea din Canada vine, dar cei din România nu vin. Am fost foarte dezamăgită pentru că prietenii mei din România sunt ocupaţi în acest weekend… Am preferat să rămân la o singură nuntă şi la cea religioasă o să-i strâng pe toţi. Ei nu pot de data asta… Noi am decis acum o lună că ne căsătorim… N-a putut lumea din România să se organizeze, dar culmea, din Canada vine toată familia!”, a mai spus Rona. 

Solista a mai fost căsătorită cu actorul argentinian Rocco Sedano, de care a divorțat în 2008. Cei doi au o fetiță, Sumaila. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer de colon la începutul lui 2019. În urmă cu câteva luni, artista a fost operată în România, apoi a continuat tratamentul dificil în Franța. 

 

citește și...