FOTO / Primele imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry de când s-au mutat în Canada

17.02.2020, 13:42
FOTO / Primele imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry de când s-au mutat în Canada
Primele imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry de când s-au mutat în Canada/ FOTO: Profimedia

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să se mute în Canada, după ce au anunțat la începutul anului că renunță la toate privilegiile casei regale britanice.

Primele imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry de când s-au mutat în Canada

De Ziua Îndrăgostiților, Ducii de Sussex au fost fotografiați pe aeroport mai fericiți ca niciodată. Cei doi nu erau însoțiți de micuțul lor, Archie, scrie presa din Canada.

În urmă cu o săptămână, Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit în Statele Unite ale Americii, acolo unde fosta actriță americană a vizitat Universitatea Stanford. Meghan Markle a stat de vorbă cu studenții și profesorii de acolo, semn că ar vrea să își relanseze cariera de actriță.

De când s-au hotărât să se îndepărteze de casa regala britanică, Meghan Markle și Prințul Harry sunt mai relaxați și mai fericiți ca oricând. Ducii de Sussex au posibilitatea acum să se îmbrace în ținute lejere și să nu mai fie nevoiți să se supună normelor regale destul de stricte.

La coborârea din avion, Meghan Markle și Prințul Harry au zâmbit încontinuu și părea că viața lor a intrat pe făgașul normal. Meghan Markle era îmbrăcată într-o pereche de blugi închiși la culoare și o jachetă neagră, în vreme ce soțul ei, Prințul Harry, a adoptat tot un stil casual.

După ce au renunțat la îndatoririle regale, Meghan Markle și Prințul Harry au promis că vor înapoia și cei 2,8 milioane de euro pe care statul britanic i-a cheltuit pentru renovarea conacului Frogmore, acolo unde cei doi au locuit doar câteva luni.

Sursa: www.hellomagazine.com

citește și...