FOTO / Otilia Bilionera s-a pozat în cadă. Ipostaza cu care i-a dat gata pe admiratori ei!

11.10.2021, 10:28
FOTO / Otilia Bilionera s-a pozat în cadă. Ipostaza cu care i-a dat gata pe admiratori ei!
FOTO / Otilia Bilionera s-a pozat în cadă. Ipostaza cu care i-a dat gata pe admiratori ei!

Otilia Bilionera, pe numele său real Otilia Brumă, i-a dat gata pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, cu o fotografie în care apare dezbrăcată în cadă. Artista, în vârstă de 29 de ani, i-a cucerit pe internauții cu senzualitatea ei. Cântăreața a primit numeroase comentarii în urma postării respective.

Otilia Bilionera a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare în cada plină cu spumă și petale de trandafiri și ține în mână un pahar cu vin roșu.

„Modul meu preferat de a mă relaxa. Cum îți place să te relaxezi?”, a scris Otilia Bilionera în dreptul fotografiei.

Otilia Bilionera s-a pozat în cadă. Cum au reacționat internauții

Postarea Otiliei Bilionera a adunat like după lke pe rețelele de socializare, dar și numeroase comentarii din partea internauților.

”Atât de fierbinte”, ”Cea mai frumoasă din lume”, ”Atât de frumoasă”, ”Atrăgătoare”, ”Cine face baie cu machiajul pe față?”, ”Superbă”, i-au scris cei care o urmăresc în mediul online.

Otilia Bilionera, detalii despre viața sentimentală

La o emisiune de televiziune, Otilia Bilionera a vorbit despre logodnicul ei, despre care afirmă că o susține în tot ceea ce face. Artista a afirmat că nu se vede mireasă. „Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a mărturisit cântăreața.

Artista a comentat și despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Îmi doresc copii, dar să fac acum un copil, nu aș avea încredere să-l las pe mâna bonei. (…) Am avut multe experiențe negative și profesional, și cu sănătatea, dar consider că m-au făcut mai puternică, mai stăpână pe mine”, a adăugat aceasta.

citește și...