FOTO | Oana Roman, debut în modă! Își lansează o colecție vestimentară

29.11.2019, 16:53
FOTO | Oana Roman, debut în modă! Își lansează o colecție vestimentară
Oana Roman, debut în modă

Oana Roman își va face debutul în modă. Fiica fostului premier Petre Roman își lansează o colecție vestimentară, un proiect realizat împreună cu o prietenă. 

Fiica lui Petre Roman a lucrat împreună cu Amalia Mihart, omul din spatele brandului ESA Exclusive Shop, la o colecție vestimentară specială. 

Oana Roman, debut în modă

Cele două au realizat rochii spectaculoase, perfecte pentru ocaziile speciale din viața oricui. Timpul pe care l-au avut la dispoziție nu a fost deloc generos, Oana și Amalia finalizaând colecția în doar trei săptămâni.

„E un vis de-al meu, un proiect la care mă gândesc de mulţi ani şi pe care am reuşit să-l fac în mai puţin de 3 săptămâni alături de o fată care a crezut în ideea mea şi am făcut totul extrem de repede. Avem 12 modele de rochii de zi şi mai ales de seară, din materiale preţioase precum mătase, catifea, paiete, în culori puternice: fucsia, albastru electric, verde, roşu şi evident negru”, a declarat Oana.

Vedeta a mai precizat că hainele realizate de ea sunt adresate femeilor cu personalitate și au mărimi pentru toate siluetele: „Rochii statement pentru femei cu personalitate, femei care au ceva de spus, determinate şi puternice”.

Colecția Oanei și a Amaliei va fi prezentată în această seară, la Bucharest Fashion Week. 

 

citește și...