FOTO | O replică a casei din filmul „Singur acasă”, scoasă la vânzare cu 4 milioane de euro

07.12.2019, 13:43
FOTO | O replică a casei din filmul „Singur acasă”, scoasă la vânzare cu 4 milioane de euro
O replică a casei din filmul „Singur acasă”, scoasă la vânzare

O replică a casei din filmul „Singur acasă” a fost recent scoasă la vânzare cu 4 milioane de dolari. Luxoasa vilă se află în Calgary, Canada, și arată fabulos. 

Cel mai probabil, ai urmărit seria „Singur Acasă” cel puțin o dată, așa că îți este familiară casa în care Kevin Mcallister este uitat de Crăciun de părinții săi. 

O replică a casei din filmul „Singur acasă”, scoasă la vânzare în Canada

În Calgary, Canada, se află o replică mult mai luxoasă a celebrei reședințe și a fost scoasă recent la vânzare. Prețul cerul pentru casa de aproape 750 de metri pătrați este de 4 milioane de euro. 

Vila în stil georgian are cinci dormitoare uriașe, iar camera matrimonială de la etaj te va lăsa cu gura căscată. E dotată cu o baie ca un SPA și întreg etajul oferă o panoramă impresionantă cu orașul și împrejurimile.

Desigur, un brad de Crăciun impozant precum cel pe care Kevin îl decorează în film are loc suficient în casa din Calgary.

Fanii peliculelor „Singur Acasă” au fost extrem de încântați de asemănarea locuinței din Canada cu aceea din film și experții în domeniul imobiliar cred că se va vinde foarte repede tocmai datorită acestui aspect inedit. 

Foto: Gordon W. Ross RE/MAX

citește și...