FOTO | O procuroare de la Brașov protestează pentru a-i fi adus fostul iubit

07.10.2019, 14:12
FOTO | O procuroare de la Brașov protestează pentru a-i fi adus fostul iubit
Procuroarea protestează pentru a-i fi adus fostul iubit

O procuroare de la Brașov protestează pentru a-i fi adus fostul iubit. Femeia a venit „înarmată” cu o pancartă în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și le-a promis colegilor că va reveni mâine. 

Magistratul are o cerință cel puțin neobișnuită: să îi fie adus înapoi fostul iubit. 

„Să mi-l aduceți pe Cornel aici, lângă mine, că voi mi l-ați luat ca să-mi băgați un porc pe gât pe care nu-l suport”, scrie pe pancarta de protest.

Procuroarea va protesta și mâine

Protestul bizar al femeii a durat doar câteva minute, însă aceasta le-a promis colegilor că va reveni mâine.

Procuroarea Adriana Voicu este suspendată din funcție și cercetată de Inspecția Judiciară pentru comportament nepotrivit care ar fi afectat prestigiul și onoarea justiției, scrie bizbrasov.ro. 

„Inspecția Judiciară a exercitat o acțiune faţă de doamna procuror Voicu Adriana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru săvârșirea abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a) din Legea nr. 303/2004, privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi modificată, care se referă la „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiției săvârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu“, constând în aceea că, în mod nejustificat şi repetat, a avut manifestări necorespunzătoare funcţiei de magistrat în timpul programului de lucru, la sediul unităţii de parchet, manifestări concretizate printr-un limbaj licenţios, adresat printr-un ton ridicat din biroul acesteia unor persoane nedeterminate, cu scopul de a fi auzite de public şi de personalul unităţii de parchet, precum şi de afişare a unor mesaje pe uşa biroului său, de natură a afecta buna desfăşurare a activităţii unităţii de parchet şi de a afecta onoarea şi prestigiul justiţiei“, au comunicat reprezentanții instituției.

citește și...