FOTO | O bulgăroiacă vrea să aibă cele mai mari buze din lume!

02.10.2019, 13:13
FOTO | O bulgăroiacă vrea să aibă cele mai mari buze din lume!
Bulgăroaica a suferit 15 intervenții de mărire a buzelor

O tânără din Bulgaria vrea să aibă cele mai mari buze din lume. Fata a recurs la 15 intervenții estetice cu acid hialuronic și va continua.

Andrea Emilova Ivanova, care locuiește în Sofia, își dorește să devină posesoarea celor mai „generoase” buze din lume. Femeia a plătit 200 de euro pentru fiecare dintre cele 15 intervenții de augmentare și se declară foarte mulțumită de rezultat. 

Bulgăroaica nu crede că a exagerat

„Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a dezvăluit Andrea pentru metro.co.uk. 

Tânăra spune că nu este dependentă de injecțiile cu acid hialuronic, dar că vrea să fie femeia cu cele mai mari buze din lume. 

„Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptuoase sunt la modă acum”, a mai declarat bulgăroiaca.

citește și...