FOTO / Monica Bîrlădeanu, în vacanță. Ipostază superbă la piscină!

22.08.2022, 10:50
FOTO / Monica Bîrlădeanu, în vacanță. Ipostază superbă la piscină!
Monica Bîrlădeanu, în vacanță

Actrița Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 43 de ani, și-a luat o binemeritată vacanță. Vedeta și-a încântat fanii din mediul online cu mai multe fotogerafii. Într-una dintre acestea, Monica Bîrlădeanu s-a lăsat fotografiată în costum de baie, la piscină. Fotografia respectivă a primit numeroase apreciei din partea admiratorilor.

Monica Bîrlădeanu a plecat în vacanță. ”In sfarsit in vacanta!! 🥳🥳 Cred ca vreo 2 zile nu ma desprind de privelistea asta. N-ai cum sa-ti iei ochii de la asa frumusete….😍”, și-a anunțat actrița fanii de pe rețelele de socializare.

Vedeta a dat publicității și câteva fotografii din locul unde se află.

Monica Bîrlădeanu, în vacanță. Super senzuală

Într-una dintre imagini, Monica Bîrlădeanu apare la piscină, într-un costum de culoare albă, dintr-o singură piesă. Ipostaza este una plină de senzualitate, iar fanii au fost încântați să o vadă așa.

”Ceva foarte frumos”, ”Ce frumusețe”, ”O femeie frumoasă cu adevărat”, ”Doamnă, sunteți foarte frumoasă”, ”Beton armat moldoveanca”, ”Esti minunata draga Monica si toate aparitiile tale sunt apreciate, fie ca sunt legate de filme, umor sau sarituri in apa…”, ”Afară din apa ,când vedem!?”, i-au scris internauții Monicăi Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu a fost refuzată la TV

Actrița Monica Bîrlădeanu, pe care telespectatorii o știu și din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, dar și din postura de prezentatoare a emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, a povestit că la un moment dat a dat o probă pentru a prezenta rubrica Meteo la TV, însă a fost refuzată. Vedeta a explicat care a fost motivul.

 

“Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a explicat Monica Bîrlădeanu la o emisiune online.

citește și...