FOTO / Mirela Vaida vrea să elucideze o dilemă mai veche, în noaptea dintre ani, la ”Show şi-aşa!”

28.12.2021, 15:37
FOTO / Mirela Vaida vrea să elucideze o dilemă mai veche, în noaptea dintre ani, la ”Show şi-aşa!”
FOTO / Mirela Vaida vrea să elucideze o dilemă mai veche, în noaptea dintre ani, la ”Show şi-aşa!”

În ultima zi a anului 2021, de la ora 20.00, la Antena 1, Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu dau startul petrecerii de Revelion, la “Show și-așa!”, cu cântec, joc și foarte multă voie bună. Anul acesta, Mirela Vaida şi-a propus să elucideze o dilemă mai veche: care este ingredientul cel mai important pentru un Revelion reuşit, muzica sau comedia?

„Mirela trebuie puţin lămurită, pentru că are o dilemă teribilă: de ce suntem noi doi, eu şi Liviu mai tot timpul împreună, de ce nu putem funcţiona şi separat?”, a declarat Andrei Ştefănescu, în vreme ce Mirela a completat: „Îmi propun ca în seara aceasta, Liviu şi Andrei să le arate telespectatorilor că pot funcţiona şi separat!”.

Mai exact, Liviu Vârciu va conduce tabăra actorilor, în vreme ce Andrei Ștefănescu va fi căpitanul cântăreţilor, într-o confruntare din care trebuie să se decidă care este cel mai important ingredient al unei petreceri reuşite, muzica sau umorul.

Mirela Vaida vrea să elucideze o dilemă mai veche, în noaptea dintre ani, la ”Show şi-aşa!”. Ce vedete sunt prezente la emisiune

Adriana Trandafir, Alexandra Velniciuc, Maria Buză, Andreas Petrescu şi Cristi Iacob vor face parte din echipa actorilor, împreună cu Liviu Vârciu, în vreme ce Georgiana Lobonţ, Claudiu Ghiţulescu, Nico, Marcel Pavel şi Gelu Voicu i se vor alătura lui Andrei Ştefănescu, în tabăra cântăreţilor. „Vom avea parte nu doar de muzică bună, ci ne vom aminti cu drag de scenete pe care marii noştri actori le jucau la Revelioanele de altădată! Va fi o seară de neuitat”, a dezvăluit Mirela Vaida.


Trupa Provincialii, condusă de Ionuţ Ungureanu îi va acompania pe artiştii prezenţi la marea petrecere ”Show şi-aşa!”, de la Antena 1 şi împreună le vor aduce telespectatorilor cadouri muzicale speciale, în seara de Revelion. Totodată, actorii le vor trezi nostalgia celor de acasă cu scenete retro, în memoria marilor actori ai României, dar şi scenete originale, scrise de către Andreas Petrescu şi puse în scenă de actorii prezenţi, alături de Mirela, Liviu şi Andrei.

citește și...