FOTO | Melania Trump, aspru criticată pentru rochia pe care a purtat-o la comemorarea atentatelor teroriste de pe 11 septembrie

14.09.2019, 14:50
FOTO | Melania Trump, aspru criticată pentru rochia pe care a purtat-o la comemorarea atentatelor teroriste de pe 11 septembrie
Melania Trump a fost aspru criticată pentru rochia aleasă

Melania Trump a fost aspru criticată pentru ținuta pe care a purtat-o la comemorarea atentatelor teroriste de pe 11 septembrie 2001. Prima Doamnă a fost alături de președintele SUA la o ceremonie de omagiere a victimelor și a primit critici dure din partea multora. 

Soția președintelui american Donald Trump a postat pe o rețea socială o imagine prin care aducea un omagiu victimelor atentatelor teroriste din 2001, iar fotografia a fost imediat remarcată de internauți, care nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa Melaniei.  

Melania Trump a fost acuzată de neglijență

În imaginea respectivă, Prima Doamnă stă cu spatele către cameră, alături de Trump, și privește către Flight 93 National Memorial din Pennsylvania.

Criticii de modă au analizat fotografia și o acuză pe Melania de neglijență pentru că a ales să poarte o rochie a cărei cusătură seamănă cu un turn lovit de un avion. Mai multe persoane au observat că Prima Doamnă a ales aceeași piesă vestimentară și anul trecut, dar nimeni nu a observat detaliul care acum a stârnit critici. 

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a spus că remarcile criticilor sunt „ridicole” și că o astfel de cusătură este foarte la modă, în special pentru hainele cu o croială de acel gen. 

 

View this post on Instagram

 

We will #neverforget #september11

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

citește și...