FOTO/ Loredana Groza, cu sânii la vedere. Artista a purtat cel mai decupat top

14.11.2021, 20:46

Loredana Groza (51 de ani) și-a construit, în ultimii ani, o imagine extrem de provocatoare, atât pe rețelele de socializare, cât și la emisiunile de divertisment, în cadrul cărora este jurat. Sâmbătă, artista a postat o nouă fotografie care dă frâu liber imaginației bărbaților.

Cântăreața se află într-o formă de zile mari la 51 de ani. Loredana Groza a postat în secțiunea InstaStory o fotografie care îi pune bustul în evidență. Aflată la un restaurant din Capitală, vedeta a filmat locația respectivă, decorată în spiritul sărbătorilor creștine, și, bineînțeles, a postat o fotografie în care pare că se simte extrem de bine. Artista a purtat un top extrem de decoltat care îi pune în evidență bustul generos.

 

Se pare că sânii voluptoși ai artistei sunt o parte importantă a corpului, în ultimii ani , pe care își dorește să o scoată în evidență. Deși au ajutat-o să își reinventeze imaginea, ținutele decoltate ale divei i-au adus și probleme. În 2019, Loredana Groza a fost reclamată la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru  o ținută decoltată cu care a mers la o emisiune matinală. Însă, se pare că artista alege în continuare să se îmbrace extrem de sumar, iar criticile nu o deranjează deloc.

Hate-ul din mediul online

Loredana Groza a devenit subiect de discuție atât în spațiul virtual, cât și în mass media, despre faptul dacă are sau nu operații estetice.

În nenumărate rânduri, fanii Loredanei Groza au creat ipoteze conform cărora solista a apelat la estetician. Loredana Groza s-a amuzat și a răspuns ironic, la vremea respectivă: «Supernatural».

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la Antena1.

Deși a fost victima hate-ului în mediul online, artista ignoră cu diplomație, de fiecare dată, comentariile răutăcioase ale internauților.

Loredana Groza este măritată de 23 ani cu Andrei Boncea

Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au împreună o fiică, Elena Boncea.

Andrei Boncea este producător de film. Acesta a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Premiul Oscar pentru film străin în 2006.

Întrebată despre ce părere are soțul ei despre modul în care se expune pe internet, artista a replicat că acesta nu are niciun fel de problemă.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, mărturisea Loredana Groza, pentru Viva.

citește și...