FOTO / Lora încinge imaginația oricui. Decolteul cu care i-a înnebunit pe toți!

19.08.2022, 10:50
FOTO / Lora încinge imaginația oricui. Decolteul cu care i-a înnebunit pe toți!
Lora încinge imaginația oricui

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, a încins imaginația celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.  Artista, în vârstă de 40 de ani, a dat publicității o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de senzuală. Decolteul afișat de vedetă i-a dat gata pe intenauți, care s-au întrecut în laude.

Lora i-a impresionat pe admiratorii săi din mediul online cu cea mai recentă postare.

Artista a dat publicității o fotografie în care apare într-o ținută super sexy, care îi scoate în evidență decolteul impresionant.

Lora încinge imaginația oricui. Cum au reacționat internauții

Imaginea respectivă i-a cucerit pe internauți, care s-au întrecut în like-uri și complimente.

”Bună rpu de tot”, ”Mai frumos natural … decit cu machiaj , ești printre putinele artiste care pozează așa … ești frumoasa !Mai frumos natural … decit cu machiaj , ești printre putinele artiste care pozează așa … ești frumoasa!”, ”Super wow”, ”Ești super cool”, ”Ce frumusețe”, ”Poze din astea mai sexy, că doar ai ce să arăți”, ”Tu și fără machiaj ești frumoasă râu”, ”Mmm, ce bună ești”, ”Cam frrumos, sâni ca la 25”, ”Super”, ”Sexy woman”, ”Atât de frumoasă”, ”Minunată”, ”Apreciez ca esti naturală .Ma refer la silicoane. Si cred ca daca te vei purta natural esti mai frumoasă decit tunată”, ”Femeie superbă, frumoasă și sexy”, au comentat interrnauții la postarea Lorei.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

 

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să ajungă în fața altarului, însă artista a explicat, pentru click.ro, că nunta lor nu va avea loc nici anul acesta. „Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a explicat Lora.

citește și...