FOTO | Imagini revoltătoare dintr-un spital de psihiatrie de lângă Cluj!

05.12.2019, 13:25
FOTO | Imagini revoltătoare dintr-un spital de psihiatrie de lângă Cluj!
Imagini revoltătoare dintr-un spital de psihiatrie de lângă Cluj!

Imagini revoltătoare dintr-un spital de psihiatrie de lângă Cluj au ajuns în mediul online ieri. Internauții s-au arătat siderați și au lăsat comentarii aspre adresate autorităților. 

Scene greu de privit la Spitalul de Boli Psihice Borșa, din județul Cluj. Una dintre toaletele din spital se află într-o stare de degradare foarte avansată. Mai mult decât atât, în interior se află trei vase de toaletă, așezate la nici un metru distanță unul de celălalt.

Imagini revoltătoare dintr-un spital de psihiatrie de lângă Cluj!

Imaginile de groază au fost surprinse de Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților și deputat USR. 

„Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face $%^* în grup, poftiți, nu fiți timizi! Unde credeți că am fotografiat această grozăvie? Vă spun doar atât, aceste băi infecte sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate (A.N.M.C.S). Cine conduce această instituție? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari căpușe din sistemul sanitar românesc. Despre mizeriile cu iz penal făcute de Cepoi și gașca lui de la ANMCS, vom vorbi foarte curând. Revin cu întrebarea, unde credeți că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanță, dar pe ușa acestei grote scria, ‘Toaletă pentru Femei’…”, a scris Ungureanu în dreptul fotografiilor. 

citește și...