FOTO / Imagini nemaivăzute cu Andreea Marin. ”Am lăsat lacrimile să curgă”

21.09.2021, 15:53
FOTO / Imagini nemaivăzute cu Andreea Marin. ”Am lăsat lacrimile să curgă”
FOTO / Imagini nemaivăzute cu Andreea Marin. ”Am lăsat lacrimile să curgă”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a dat publicității imagini rare cu ea, așa cum arăta cu an în urmă. În fotografiile respective, Andreea Marin apare așa cum era la vârsta copilăriei, dar și a adolescenței și a tinereții. Imaginile sunt însoțirte de dezvăluiri emoționante din trecutul său.

Andreea Marin a postat imagni din trecutul său pe contul său de socializare. Vedeta și-a amintit de familia sa și a fost copleșită de emoții.

”Ieri am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi…”, le-a povestit Andreea Marin fanilor săi din mediul online.

Imagini nemaivăzute cu Andreea Marin. ”Nu-mi place să pun pe umerii nimănui momentele mele grele”

”Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt… Nu e un sentiment ușor, dar nu-mi place să pun pe umerii nimănui momentele mele grele, care au existat din plin, echilibrând balanța vieții mele. Așa că ziua de ieri a fost despre rădăcini, despre dureri și bucurii readuse la lumină și privite în ochi, asumate, despre povestea vieții mele, cu bune, cu rele, care merge mai departe”, a mai  mărurisit Andrea Marin.

”Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici, și cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinților (unele nu îmi erau destinate, dar le-am primit “moștenire” când ei n-au mai fost și m-am regăsit în ele, în povestirile lor, alături de cei dragi), rândurile surorii mele pentru care iubirea mea nu are margini, ale oamenilor dragi care mi-au dăruit bunătate pură, simplitate și cinste, dragoste fără ocolișuri, mereu o caldă îmbrățișare. Am ales 10 imagini de la diferite vârste, încă din primul an de viață, apoi crescând alături de familie, anii adolescenței la școală sau la competițiile de handbal, iar ultima fotografie e în cabina de machiaj la televiziune, pe când eram om de știri. Și de aici, povestea o cunoașteți…”, a încheiat prezentatoarea TV.

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...