FOTO. Flavia Mihășan arată senzațional în costum de baie. Cum a pozat fosta asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”

04.04.2022, 20:53

Flavia Mihășan, în vârstă de 37 de ani, fosta asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” , arată senzational în costum de baie. Vedeta are o silueta de vis. Fotografiile au adunat mii de aprecieri. ”Ai un corp superbbbb”; ”Vai, cât de slăbuță ești după doi copii”, au fost câteva dintre comentarii.

Flavia Mihăşan este una dintre cele mai sexy foste asistente TV de la noi. Vedeta arată impecabil și are grijă să nu pună kilograme în plus. Fosta asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, este într-o formă excelentă după cele două sarcini.

Flavia a purtat un costum de baie negru, iar abdomenul tonfiat și picioarele fără mic de celulită. Blondina nu arată faptul că într-un interval de patru ani a devenit mamă de două ori.

Flavia Mihășan arată senzational

Vedeta este mama a doi copii și are fizic de invidiat. Blondina a postat imagini sexy pe contul personal de Instagram.

”Cu un ochi la Tudor care a făcut cunoștință cu nisipul și se abține să nu-l mănânce pe tot și cu celălalt ochi la Carol care vrea în apă încontinuu”, a scris vedeta.

”Ai un corp superb”

Fotografiile au fost apreciate de pestee 2.000 de persoane în mai puțin de șase ore de la publicare, ”Ai un corp superbbbb”; ”Vai, cât de slăbuță ești după doi copii”, au fost câteva dintre comentarii.

Internauții au complimentat-o pentru modul în care arată, iar altii au criticat-o extrem de dur.

Flavia Mihășan s-a retras din televiziune după ce a rămas însărcinată cu primul copil. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” vrea  să revină pe micul ecran.

După trei ani de pauză, Flavia spune că îi este dor de scenă.

„Îmi doresc să mă întorc în televiziune, mi-e foarte dor, dar acum încă nu-i momentul. Voi face acest lucru când va mai crește cel mic. În plus, încă alăptez și el e legat oarecum de mine. Pe cel mare, ne pregătim să-l dăm la grădiniță”, a declarat Flavia Mihășan pentru Impact.ro.

 

citește și...