FOTO EXCLUSIV. Serghei Mizil, aroganțe la restaurant! Cum a apărut îmbrăcat. Toți l-au văzut așa

10.03.2021, 13:05
FOTO EXCLUSIV. Serghei Mizil, aroganțe la restaurant! Cum a apărut îmbrăcat. Toți l-au văzut așa
Serghei Mizil, aroganțe la restaurant! Cum a apărut îmbrăcat. Toți l-au văzut așa

Serghei Mizil este mereu o apariție spectaculoasă, datorită caracterului, dar și personalității sale explozive. De data aceasta, el a reușit să iasă în evidență cu vestimentația care i-a luat prin surprindere pe toți cei care l-au văzut. 

Paparazzii TACATACA l-au surprins pe Serghei Mizil în timp ce lua masa alături de un bun prieten, la un restaurant de lux din Capitală.

Serghei Mizil, excentric chiar și la restaurant

Nimic neobișnuit până aici, însă felul în care era îmbrăcat a atras toate privirile. Pentru o scurtă ieșire în oraș, vedeta a ales să poarte un costum de trening portocaliu fosforecent, care putea fi zărit de la o poștă. El are peste 60 de ani, dar nici gând să țină cont de ce scrie în buletin, așa că se poartă așa cum simte.

În imaginile prezentate se poate vedea că Serghei Mizil a purtat jacheta sport puțin descheiată cât să se vadă lanțurile de la gât. De asemenea, cât a stat la masă, a gesticulat încontinuu pentru a-și scoate în evidență ceasul masiv de aur și gablonțurile colorate. Nici ochelarii de soare n-au lipsit din peisaj.

Totodată, acesta și-a completat piesele vestimentare cu o mască neagră pe care a pus-o imediat cum a ieșit din restaurant. Se pare că Serghei Mizil ține cont de regulile impuse în pandemie și nu și-a dat masca de protecție jos nicio clipă.

Cu ce se ocupă Serghei Mizil

El are în prezent două restaurante italienești în București, ”La Cena”și ”La Cena 2”. Astfel, Serghei reușește să trăiască o viață fără griji.

În ciuda faptului că restaurantele au fost închise, Serghei Mizil s-a reprofilat. Acesta a ales să investească în zona imobiliară. Astfel, el a construit un bloc în zona de nord a Bucureștiului, în care a făcut o investiție de 700.000 de euro. De data aceasta, a fost cu noroc. Apartamentele s-au vândut rapid.

‘Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am încredere în business-ul acesta și merg mai departe’, a dezvăluit Serghei Mizil, conform cancan.ro.

citește și...