FOTO EXCLUSIV. Serghei Mizil, aroganțe la restaurant! Cum a apărut îmbrăcat. Toți l-au văzut așa
Serghei Mizil este mereu o apariție spectaculoasă, datorită caracterului, dar și personalității sale explozive. De data aceasta, el a reușit să iasă în evidență cu vestimentația care i-a luat prin surprindere pe toți cei care l-au văzut.
Paparazzii TACATACA l-au surprins pe Serghei Mizil în timp ce lua masa alături de un bun prieten, la un restaurant de lux din Capitală.
Serghei Mizil, excentric chiar și la restaurant
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Ftacataca.prosport.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F03%2Fserghei-3.jpg)
Nimic neobișnuit până aici, însă felul în care era îmbrăcat a atras toate privirile. Pentru o scurtă ieșire în oraș, vedeta a ales să poarte un costum de trening portocaliu fosforecent, care putea fi zărit de la o poștă. El are peste 60 de ani, dar nici gând să țină cont de ce scrie în buletin, așa că se poartă așa cum simte.
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Ftacataca.prosport.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F03%2Fserghei-5.jpg)
În imaginile prezentate se poate vedea că Serghei Mizil a purtat jacheta sport puțin descheiată cât să se vadă lanțurile de la gât. De asemenea, cât a stat la masă, a gesticulat încontinuu pentru a-și scoate în evidență ceasul masiv de aur și gablonțurile colorate. Nici ochelarii de soare n-au lipsit din peisaj.
Totodată, acesta și-a completat piesele vestimentare cu o mască neagră pe care a pus-o imediat cum a ieșit din restaurant. Se pare că Serghei Mizil ține cont de regulile impuse în pandemie și nu și-a dat masca de protecție jos nicio clipă.
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Ftacataca.prosport.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F03%2Fserghei-13.jpg)
Cu ce se ocupă Serghei Mizil
El are în prezent două restaurante italienești în București, ”La Cena”și ”La Cena 2”. Astfel, Serghei reușește să trăiască o viață fără griji.
În ciuda faptului că restaurantele au fost închise, Serghei Mizil s-a reprofilat. Acesta a ales să investească în zona imobiliară. Astfel, el a construit un bloc în zona de nord a Bucureștiului, în care a făcut o investiție de 700.000 de euro. De data aceasta, a fost cu noroc. Apartamentele s-au vândut rapid.
‘Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am încredere în business-ul acesta și merg mai departe’, a dezvăluit Serghei Mizil, conform cancan.ro.