FOTO EXCLUSIV / Politicianul Radu Cristescu trage tot la femei frumoase. Chiar e îndrăgostit lulea! Cum a fost surprins bărbatul

30.09.2020, 14:20
FOTO EXCLUSIV / Politicianul Radu Cristescu trage tot la femei frumoase. Chiar e îndrăgostit lulea! Cum a fost surprins bărbatul
Politicianul Radu Cristescu trage tot la femei frumoase. Chiar e îndrăgostit lulea! Cum a fost surprins bărbatul

Fostul șef al Agenției Domeniilor Statului are o viață amoroasă zbuciumată! În ultimii ani, Radu Cristescu a vânat numai femei frumoase, în deosebi blonde înalte și bine făcute.

Se știe că Radu Cristescu a făcut ravagii printre doamne, mai ales când a fost prins în ofsaid cu fosta soţie a generalului SRI Viorel Stanca. Relația lor a stârnit cele mai multe valuri în lumea politică, dar şi prin presă.

Radu Cristescu, întâlnire cu o blondă tinerică

Radu Cristescu, mare crai în politica românescă, a avut o relație tumultuoasă cu Veronica Elena Stanca. La vremea respectivă, femeia a afirmat că bărbatul a stat cu ea doar pentru a-și asigura un traseu mai ușor în lumea politică.

Dar să revenim în prezent! Deși au trecut câțiva ani de atunci, se pare că tot nu a renunțat la vechile lui obiceiuri. Schimbă femeile ca pe șosete, iar unde sunt femei frumoase este și Radu Cristescu prin preajmă.

Paparazzi TACATACA l-au surprins pe Radu Cristescu în timp ce ieșea dintr-un restaurant de fițe, alături de o blondă superbă. Politicianul și femeia tinerică au luat masa împreună și au plecat cu aceeași mașină. Nu știm dacă blondina este iubita lui Radu Cristescu, însă bărbatul părea că se simte foarte bine în preajma ei.

S-a certat cu Traian Băsescu

Radu Mihai Cristescu a fost preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului până în septembrie 2011. El a fost apoi propus de PMP pentru postul de primar al Sectorului 2 al Capitalei. În mai 2019, Radu Cristescu a fost exclus din PMP, și demis din funcția de vicepreședinte, în ședința Consiliului Executiv Național al partidului, de către Traian Băsescu. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public.

La scurt timp, Radu Cristescu, fostul vicepreședinte al PMP, a depus un denunț la Parchetul General la adresa lui Traian Băsescu.

„Azi am depus un Denunț la Parchetul General împotriva fostului președinte Traian Băsescu. Având în vedere datele apărute în mass media din care reiese faptul că a deținut calitatea de colaborator al Securității, nu avea dreptul de a candida și de a fi ales in functia de Presedinte al Romaniei – functie pe care a detinut-o pe parcursul unui numar de doua mandate si respectiv de a fi inclus in anul 2016 pe listele la alegerile parlamentare si inclusiv nu avea dreptul de a candida și de a fi ales in functia de senator in Parlamentul Romaniei si de asemenea nu avea dreptul de a candida la alegerile europarlamentare din 2019”, a scris Radu Cristescu, pe Facebook, 11 iunie 2019.

citește și...