FOTO EXCLUSIV. Oana Lis respectă măsurile de protecție. Soția lui Viorel Lis, camuflată din cap până în picioare

15.11.2020, 13:31
FOTO EXCLUSIV. Oana Lis respectă măsurile de protecție. Soția lui Viorel Lis, camuflată din cap până în picioare
Oana Lis respectă măsurile de protecție. Soția lui Viorel Lis, camuflată din cap până în picioare

Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei Viorel Lis, respectă cu sfințenie măsurile de protecție împotriva coronavirusului. În plină pandemie, vedeta nu își neglijează deloc sănătatea. 

Oana Lis iese din casă numai cu masca de protecție la gură, chiar dacă acest lucru îi afectează machiajul impecabil. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi TACATACA în timp ce își savura liniștită cafea, la o terasă din Capitală.

Cu toate că restaurantele sunt închise, terasele au rămas deschise, atâta timp cât mai este vreme frumoasă, așa că Oana Lis a zis să profite la maxim.

Oana Lis, atentă să nu se infecteze cu coronavirus

În ultimele luni, Oana Lis a fost nevoită să stea cât mai mult acasă și să-și suspende pentru o perioadă toate activitățile pe care le avea. Acum, însă, și-a făcut curaj și a ieșit din casă pentru a savura o cafea bună. Nu oricum, ci echipată ca la carte.

Soția fostului primar al Capitalei este foarte atentă la sănătatea sa, drept urmare, s-a camuflat din cap până în picioare.

Cât timp a stat la terasă, Oana Lis a purtat mai tot timpul masca de protecție și a fost extrem de atentă în jurul ei. Doar când a sorbit din cafea a dat-o jos, însă a pus-o imediat la loc pentru a preveni infectarea cu coronavirus.

Pe rețelele de socializare, Oana Lis s-a fotografiat în două ipostaze uluitoare. Aceasta a ținut să le arate fanilor cum este cu mască, dar ce se întâmplă imediat după ce o dă jos.

‘Poză înainte și după!!!’, a scris Oana Lis pe pagina sa, arătându-le fanilor cum tot rujul pe care îl avea pe buze s-a întins pe toată fața din cauza măștii de protecție.

De ce nu a vrut Oana Lis să rămână însărcinată

Oana Lis este căsătorită din 2009 cu Viorel Lis, cu care are o relație de pe vremea când avea 18 ani.

Oana Lis a împlinit 41 de ani, dar până la vârsta aceasta, ea nu a rămas însărcinată! Soția fostului edil al Capitalei a declarat în repetate rânduri că regretă faptul că nu a rămas gravidă cu Viorel Lis.

‘Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare… Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el’, a spus Oana Lis.

 

citește și...