FOTO EXCLUSIV / Mihai Găinușă, preocupat în trafic. Cum a fost surprins în mașină

20.06.2020, 14:28
FOTO EXCLUSIV / Mihai Găinușă, preocupat în trafic. Cum a fost surprins în mașină
FOTO EXCLUSIV / Mihai Găinușă, preocupat în trafic. Cum a fost surprins în mașină

Mihai Găinușă, cel pe care telespectatorii îl știu de pe vremea când făcea echipă cu Șerban Huidu la emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, a profitat de timpul liber pe care îl are în această perioadă pentru a merge la un salon ca să se tundă. În trafic, însă, Mihai Găinușă a fost extrem de preocupat să-și verifice telefonul ori de câte ori a fost nevoit să se oprească din mers.

Îmbrăcat lejer, în pantaloni sport și o camășă în carouri, Mihai Găinușă a luat zilele trecute drumul către un salon de înfrumusețare din Capitală, pentru a se tunde.

 

Proaspăt aranjat, după ce a plecat de la salon, Mihai Găinușă s-a urcat în automobilul său de lux, grăbit spre o altă destinație.

Însă, în trafic, Mihai Găinușă a profitat de fiecare moment în care nu se deplasa în trafic, pentru a-și verifica telefonul mobil, extrem de preocupat, după cum se vede din fotografiile surprinse de paparazzi Tacataca cu fostul prezentator de televiziune.

Plictisit de statul în trafic

După ce și-a verificat telefonul mobil, Mihai Găinușă s-a arătat plictisit de statul în traficul din București, asemenea multor șoferi. Acesta a fost surprins ba uitându-se pe geamul mașinii, ba în oglinda retrovizoare, ba căutând ceva prin buzunare, în timp ce aștepta să se miște de pe loc.


Cine este Mihai Găinuță

Mihai Găinușă, în vârstă de 49 de ani, este un realizator și prezentator de radio și televiziune. Între anii 2000 și 2003 a realizat matinalul radio ”Cronica Cârcotașilor” la Radio 21. Din februarie 2001 până în iulie 2014, Mihai Găinușă a scris si prezentat emisiunea TV ”Cronica Cârcotașilor” la postul de televiziune Prima TV. Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă s-au certat după ce acesta din urmă a plecat, alături de Codruţ Keghes, din echipa emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”.

În plan personal, Mihai Găinușă este căsătorit cu Ioana și are doi copii, Eva și Andrei.

citește și...