FOTO EXCLUSIV / Lucian Becali, cu iubita la mare! Cum și-au petrecut timpul cei doi

01.08.2021, 14:01
FOTO EXCLUSIV / Lucian Becali, cu iubita la mare! Cum și-au petrecut timpul cei doi
FOTO EXCLUSIV / Lucian Becali, cu iubita la mare! Cum și-au petrecut timpul cei doi

Lucian Becali, nepotul preferat al omului de afaceri Gigi Becali, se relaxează pe litoralul românesc în compania iubitei sale. Paparazzi Tacataca i-au surprins pe cei doi zilele acestea la plajă. Lucian Becali și-a făcut de lucru pe plajă, în timp ce iubita lui a preferat să stea întinsă pe șezlong și să se bronzeze.

În această perioadă, litoralul românesc a fost luat cu asalt. Printre cei care au ales să-și petreacă timpul la mare s-a numărat și nepotul favorit al latifundiarului din Pipera, Gigi Becali.

Acesta s-a relaxat la mare în compania iubitei sale, o senzuală tânără pe nume Iulia. Paparazzi Tacataca i-au surprins pe cei doi într-o zi de plajă.

Lucian Becali, cu iubita la mare! El și-a făcut de lucru pe plajă, ea nu s-a mișcat de pe șezlong

În șort și cu o pălărie pe cap, pentru a se proteja de arșiță, Lucian Becali și-a făcut de lucru pe plajă, în preajma iubitei sale, care nu s-a mișcat de pe șezlong, preferând să se bronzeze și să mai discute când și când cu Lucian Becali, dar și cu un amic care i-a însoțit.

În timp ce partenera lui s-a relaxat pe șezlong, Lucian Becali s-a plimbat pe plajă, și-a mai potolit setea cu câte o băutură rece, a mai vorbit din când în când cu partenera sa și cu amicul respectiv, dar a și admirat frumusețile feminine care trecerea prin preajmă.

Gigi Becali îl vrea însurat pe nepotul său, Lucian Becali

Lucian Becali este nepotul favorit al patronului FCSB, dar și un cunoscut personaj monden. Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, formează un cuplu cu Iulia de patru ani. La nunta Theodorei, fiica lui Gigi Becali, Lucian Becali i-a prezentat-o latifundiarului din Pipera pe cea care l-a cucerit.

“Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, iar fi spus Gigi Becali nepotului său, potrivit cancan.ro.

 

citește și...