FOTO EXCLUSIV. Florin Pastramă, un soț grijuliu! Gestul făcut pentru Brigitte în plină stradă

16.03.2021, 17:56

Mariajul lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt merge ca pe roate! Sau cel puțin așa reiese din imaginile surprinse de paparazzi TACATACA. Cei doi soți nu pot sta departe unul de celălalt, iar toate treburile se rezolvă în familie. 

În ultimele luni, Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt se pare că au îngropat securea războiului și au revenit la sentimente mai bune.

Florin Pastramă, atent cu soția lui

Acum, căsnicia lor decurge normal, iar Florin Pastramă face orice pentru a fi alături de partenera lui și o susține în tot ceea ce face. Că deh, așa fac toți bărbații îndrăgostiți!

Zilele trecute, bărbatul a fost fotografiat în timp ce își aștepta consoarta în fața unei clinici din Capitală. Nu știm dacă bruneta și-a mai făcut vreo intervenție estetică, însă un lucru era cert.

Florin Pastramă a așteptat liniștit în mașină până ce Brigitte a terminat ce avea de făcut. Ca un soț grijuliu, acesta a coborât din bolidul său de lux și a mers la intrarea clinicii pentru a o întâmpina pe Brigitte și a o ajuta.

Florin Pastramă i-a luat geanta vedetei și a cărat-o până la mașină, semn că Brigitte nu se simțea prea bine.

Brigitte Sfăt l-a cunoscut pe Florin Pastramă la emisiunea ”Ferma”

Brigitte și actualul ei soț, Florin Pastramă, s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, unde ambii au fost concurenți. Vedeta și-a amintit despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă.

”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. Mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii.

A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet. Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac?… Suntem unde suntem, nu este așa de ușor. Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine. Toată lumea mă privea ca pe o ucigașă care a băgat picături de ochi în mâncare…”, a declarat Brigitte Pastramă la o emisiune de televiziune.

citește și...