FOTO EXCLUSIV. Eduard Uzunov, extrem de prins cu afacerile! ‘Regele imobiliarelor’ are o viață agitată

21.02.2021, 18:53

Eduard Uzunov, zis și ‘Regele imobiliarelor’, are o viață destul de agitată. Sau cel puțin așa reiese din imaginile surprinse de paparazzi TACATACA, zilele trecute.

Omul de afaceri a fost fotografiat în timp ce își parca mașina în zona de nord a Capitalei și se grăbea să ajungă, cel mai probabil, la o întâlnire destul de importantă.

Eduard Uzunov pune afacerile pe primul loc

Îmbrăcat la patru ace și cu telefonul lipit la ureche, Eduard Uzunov era extrem de prins în conversație și abia dacă a fost atent atunci când a traversat strada.

A avut probleme cu legea

Eduard Uzunov s-a judecat cu Poliția Rutieră, după ce a fost prins „în ofsaid”, cu mult peste viteza legală.
Conform Cancan.ro, în urma abaterilor grave constatate de agenți, ”Regele imobiliarelor” s-a ales cu o amendă de 1.305 lei, dar și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

”Împotriva acestei hotărâri a declarat apel, în termen, motivat, reclamantul U M E , solicitând admiterea apelului, schimbarea în tot a soluției pronunțate de Judecătoria Fetești, cu consecința admiterii plângerii contravenționale și anula rea procesului-verbal de contravenție și a tuturor măsurilor dispuse prin acesta, cu obligarea intimatului la plata cheltuielilor de judecată ocazionate de prezentul litigiu.

În motivarea apelului, arată că instanța de fond nu a analizat în mod corespunzător probatoriul administrat în cauză, în acest sens, solicitând a se observa că, din filmarea depusă de intimată, că viteza înregistrată nu se poate stabili cu exactitate, aceasta fluctuând’, se arată într-un document publicat de Cancan.ro.

Din ce a făcut avere

Eduard Uzunov, preşedintele companiei Regatta, este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri de pe piaţa imobiliarelor din România. A intrat în lumea businessului încă din anul trei de studenţie, în perioada perioada 1990-1992. Împreună cu un prieten de-al lui, a vândut mese şi scaune de plastic pentru terase şi aşa a făcut primii bani.

„Întâia proprietate pe care am vândut-o a fost o garsonieră cu uzufruct pe care am dat 2.000 de dolari. Peste cinci ani, când am vândut-o, am câştigat 12.000 de dolari, iar dacă ar fi să o tranzacţionez acum, aş fi câştigat 30.000 de euro. Acest lucru spune foarte multe despre rapoartele de piaţă”spunea Uzunov, potrivit Adevărul.ro.

citește și...