FOTO EXCLUSIV. Edmond Tălmăcean nu mai ține cont de reguli atunci când are o femeie frumoasă lângă el!

08.03.2021, 16:15

Edmond Tălmăcean, unul dintre foștii purtători de cuvânt ai PDL-ului în urmă cu mulți ani, are o viață lipsită de griji. Și când mai pui că tot timpul este însoțit numai de femei frumoase, se pare că Dzeu i-a cam pus mâinile în cap.

Pe fostul deputat Edmond Talmacean nu are cum să nu-l recunoască nimeni! Dacă în urmă cu ceva timp devenea celebru după ce a dansat pe piesa “Bad” interpretată de Regele pop-ului, Michael Jackson, acum jonglează cu femeile mai ceva ca Brad Pitt.

Edmond Tălmăcean face cuceriri pe bandă rulantă

Edmond Tălmăcean a divorțat de mama copiilor săi în urmă cu aproape 10 ani, iar de atunci își trăiește viața la cote maxime. Nici nu e de mirare, din moment ce este un bărbat care își permite orice, iar imaginile vorbesc de la sine.

Edmond Tălmăcean nu a mai apărut demult în lumina reflectoarelor, însă paparazzii nu au uitat de el, astfel că l-au surprins pe acesta pe străzile Capitalei. Dar nu oricum, ci la brațul unei domnișoare sexy.

Cel supranumit ‘Senatorul dansator’ a decis să o impresioneze pe blondină, așa că a dus-o la mall. Imaginile surprinse de paparazzii TACATACA stau mărturie. Edmond Tălmăcean și-a etalat bolidul de lux pe străzile din Capitală, dar și cea mai nouă cucerire.

Mai întâi de toate, paparazii l-au surprins pe acesta când se pregătea să plece spre mall, alături de misterioasa femeie. Pe drum, cei doi au chicotit încontinuu semn că întâlnirea a fost una de bun augur.

Ca un adevărat gentleman, Edmond Tălmăcean a condus-o la braț pe femeie, semn că relația lor este una destul de apropiată. Cei doi ‘amorezi’ au intrat la mall, cel mai probabil pentru o sesiune de shopping.

citește și...