FOTO EXCLUSIV / Cum își ”omoară” timpul Alina Eremia în pandemie. Unde a fost surprinsă artista

11.12.2020, 12:04
FOTO EXCLUSIV / Cum își ”omoară” timpul Alina Eremia în pandemie. Unde a fost surprinsă artista

Cântăreața Alina Eremia profită de timpul liber pe care îl are în această perioadă pentru a se întâlni cu prietenii, respectând însă măsurile de restricție impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

Alina Eremia, în vârstă de 26 de ani, a fost surprinsă de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș. Cum în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus nu mai are concerte și evenimente ca în vremurile de altădată, Alina Eremia profită de timpul liber pe care îl are la dispoziție pentru diverse întâlniri cu prietenii. Artista s-a întâlnit cu un amic la un restaurant din Capitală.

Ajunsă la restaurant, Alina Eremia, echipată regulamentar cu mască de protecție, și-a parcat mașina cât mai aproape de intrarea în local, după care s-a îndreptat spre intrare, nu înainte de a verifica cât de bine și-a parcat automobilul. Apoi, cântăreața a mers la masa unde se afla amicul său, unde s-a făcut comodă. Cei doi au comandat câte ceva, după care au stat îndelung de vorbă, foarte preocupați. În momentul în care ospătărița le-a adus comanda, Alina Eremia a fost extem de atentă la acesta, cel mai probabil pentru a vedea cât de bine sunt respectate măsurile de protecție impuse de autorități în ceea ce privește regulile din restaurante.

 

Cu cine se iubește Alina Eremia

De cinci ani, cântăreața Alina Eremia are o relație cu Edi Barbu, însă vedeta a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația lor, preferând să-l țin ă pe acesta departe de ochii lumii. Despre Edi Barbu nu se știu multe lucruri, ci doar că deține o funcție de conducere într-o corporație și îi place la nebunie să meargă la sala de sport. De altfel, la sală a și cunoscut-o Edi pe Alina Eremia, conform protv.ro.

Cei doi locuiesc de ceva vreme împreună, iar Alina i-a dedicate deja câteva piese iubitului. În octombrie 2020, Alina Eremia a lansat videoclipul piesei “Noi”, unde apare și iubitul ei, Edi Barbu.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. “Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi”, a declarat Alina Eremia despre single-ul “Aș da”.