FOTO EXCLUSIV / Cum arată și ce mai face Cristina Rus. Cântăreața trăiește pe picior mare!

14.07.2021, 11:45
FOTO EXCLUSIV / Cum arată și ce mai face Cristina Rus. Cântăreața trăiește pe picior mare!
FOTO EXCLUSIV / Cum arată și ce mai face Cristina Rus. Cântăreața trăiește pe picior mare!

Cântăreața Cristina Rus, în vârstă de 41 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme, însă o duce foarte bine în plan personal. Artista are o viață de lux. paparazzi Tacataca au surprins-o la volanul unei super mașini decapotabile. Blonda a mers împreună cu fetița sa cea mare la un hotel de fițe din Capitală.

De când s-a căsătorit cu miliardarul Dragoş Bîlteanu, Cristina Rus are o viață de lux. Se plimbă cu mașini scumpe și super puternice, iar din garderobă nu îi lipsesc hainele de firmă și accesoriile exclusiviste.

Paparazzi Tacataca au surprins-o pe blondă, zilele trecute, în timpul unei ieșiri în oraș împreună cu fiica sa cea mare, Cristina Maria.

 

 

Cum arată și ce mai face Cristina Rus. Se ține foarte bine la 41 de ani

La volanul unei mașini decapotabile, Cristina Rus a mers cu fiica sa la un hotel de fițe din Capitală. Ajunse la fața locului, Cristina Rus și fetița ei s-au dat jos din mașină, însă nu înainte de a-și pune măștile de protecție, și au mers să ia bonul de parcare, după care s-au îndreptat spre intrarea în hotel.

La 41 de ani și după trei nașteri, Cristina Rus arată foarte bine și este într-o formă fizică foarte bună.  Este la fel de atrăgătoare ca în urmă cu ani, când făcea furori cu aparițiile sale sexy pe scenă.  pentru ieșirea în oraș împreună cu fiica ei, Cristina Rus a ales o ținută sport, de culoare neagră, care i-a pus în valoare silueta.

Cristina Rus a cântat alături de Andreea Bănică

Cristina Rus este o cântăreață de muzică dance/pop. Acesta este cunoscută publicului pentru colaborarea sa din trecut cu Andreea Bănică, în trupa Blondy. Cristina Rus a mai făcut parte din trupa dance Sing Sing B.B. În plan personal, Cristina Rus este căsătorită și are trei copii. În anul 2009, aceasta s-a căsătorit cu Dragoș Bîlteanu, unul dintre cei mai bogați români, împreună cu care are trei copii. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina Rus a adus pe lume o fetiţă, pe Cristina Maria. Mezina familiei, tot o fetiță, a venit pe lume pe 19 ianuarie 2020.

Andreea Bănică povestea, într-un interviu pentru click.ro, cum a ajuns să cânte alături de Cristina Rus, după ce anterior făcuse parte din trupa Exotic. „Eram în Exotic când m-a sunat un compozitor care lucra cu Cristina Rus, pe vremea aceea, şi care mi-a propus să înregistrăm o piesă împreună cu ea. Am refuzat, însă după ce am pozat pentru Playboy am văzut cum colegele mele (Claudia şi Julia) erau cam supărate pentru că am făcut acel pas şi atunci am zis să fac piesa cu Cristina. La început ne-am simţit bine şi ne era bine împreună”, spunea Andreea Bănică. Cele două au cântat împreună din anul 2001 până în anul 2005. „Eu filmam pentru ”Folclorul contraatacă”, la Antena 1, şi atunci Cristina cred că îşi dorea şi ea o carieră în TV şi a decis să plece din trupă, probabil crezând că e neglijată. Eu am continuat să cânt singură, deşi mi-a plăcut întotdeauna să fiu pe scenă, să am colege cântăreţe sau dansatoare alături de mine”, mai dezvăluia Andreea Bănică.

citește și...