FOTO EXCLUSIV / Cezar Ouatu, indiferent cu iubita! Artistul și-a ignorat noua parteneră, în văzul tuturor

28.06.2020, 22:05
FOTO EXCLUSIV / Cezar Ouatu, indiferent cu iubita! Artistul și-a ignorat noua parteneră, în văzul tuturor
Cezar Ouatu, indiferent cu iubita! Artistul și-a ignorat noua parteneră, în văzul tuturor

Cezar Ouatu își trăiește viața din plin! Nu degeaba este considerat un cuceritor printre domnișoarele din lumea bună a Capitalei. Cum s-au relaxat restricțiile din cauza pandemiei de coronavirus, Cezar Ouatu și-a scos în public ‘noua achiziție’, o superbă brunetă, pe care însă a cam ignorat-o, iar fotografiile vorbesc de la sine.

Cezar Ouatu nu rezistă prea mult fără o iubită! Cunoscutul tenor are mare lipici la tinere voluptuoase și extrem de sexy, însă el nu pare prea entuziasmat de acest lucru sau cel puțin nu am văzut noi.

Cezar Ouatu, la plimbare cu iubita

El a fost surprins, recent, de paparazzii Tacataca în timp ce se plimba, agale, prin parc alături de noua sa cucerire. Nimic neobișnuit până aici, dar solistul a atras atenția într-un mod uluitor. A vorbit tot timpul la telefon și a ignorat-o pe tânăra care îl însoțea.

Cezar Ouatu era extrem de prins în discuția de la telefon, încât a uitat că nu era singur! Mai mult de atât, din imaginile surprinse, reiese că artistul avea o discuție nu tocmai plăcută, dacă ar fi să ne luăm după grimasele feței.

Ba zâmbitor, ba încruntat, un lucru este cert! Bruneta pare că se resemnase cu gândul că acesta vorbea la mobil și nici măcar nu a îndrăznit să îl deranjeze. Că deh, așa sunt femeile ascultătoare, mai ales când sunt la început într-o relație.

A ignorat-o minute în șir

În altă ordine de idei, afirmația de mai sus nu ar trebui să jignească pe nimeni. Să fii frumoasă, tânără și iubita unuia dintre cei mai apreciați artiști este chiar un lucru bun. Nu știm, însă, dacă bruneta din pozele din galeria foto cunoaște trecutul amoros al actualului său iubit.

Cezar Ouatu este binecunoscut pentru relațiile de iubire controversate! La finalul lui 2019, el a părăsit-o pe make-up artistul Andreea Vilău, după ce blondina l-a iertat că a înșelat-o.

S-a iubit cu mai multe vedete din showbiz

Cezar Ouatu și Andreea Vilău
Cezar Ouatu și Andreea Vilău

Artistul s-a orientat rapid spre o altă tânără focoasă, Simona Iacob, nimeni alta decât fosta iubită a lui Mario Iorgulescu. Amorezii au fost surprinși de mai multe ori împreună, însă flacăra iubirii s-a stins la fel de repede precum a început. Cei doi au fost împreună doar câteva luni.

‘Am simţit la Simona acea afecţiune foarte rapidă, deloc falsă’, spunea solistul.

citește și...