FOTO EXCLUSIV / Ce mai face Cătălin Rădulescu. Unde a fost surprins cel supranumit deputatul ”Mitralieră”

03.01.2021, 12:00
FOTO EXCLUSIV / Ce mai face Cătălin Rădulescu. Unde a fost surprins cel supranumit deputatul ”Mitralieră”
FOTO EXCLUSIV / Ce mai face Cătălin Rădulescu. Unde a fost surprins cel supranumit deputatul ”Mitralieră”

Cătălin Rădulescu, supranumit deputatul ”Mitralieră”, a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș.

În urmă cu câteva zile, Cătălin Rădulescu, cunoscut drept deputatul ”Mitralieră”, a ieșit la plimbare în oraș.  Acesta a fost susprins de paparazzi Tacataca în timp ce se îndrepta spre un restaurant din Capitală. Pentru ieșirea în oraș, Cătălin Rădulescu a adoptat o ținută sport, lejeră.

Înainte de a ajunge la restaurant, Cătălin Rădulescu a fost extrem de preocupat cu telefonul mobil, pe care nu l-a lăsat deloc din mână,  având probabil treburi importante de rezolvat.

Cine este Cătălin  Rădulescu

Cătălin Rădulescu şi-a atras porecla deputatul “Mitralieră” după ce a declarat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou. “Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat”, a declarat acesta. Este de profesie medic și a fost deputat PSD.

În luna iulie a anului trecut, Cătălin Rădulescu a fost amendat pentru că nu a purtat mască de protecție într-o benzinărie. Acesta a primit o amendă de 1.500 de lei.

„După patru luni în care m-am conformat acestei prostii, timp în care mi s-a luat temperatura, am făcut testul, n-am avut niciun fel de simptom niciodată, am un organism ok, robust, îmi iau întotdeauna vitaminele necesare… Și mi s-a întâmplat să intru într-o benzinărie… Înainte de a intra în benzinărie, mergând într-o farmacie, mi s-a rupt unul dintre brațele care se pun pe ureche la mască. Deci nu mai puteam să port mască, mi-am pus-o în buzunar… Am pus benzină, am intrat să plătesc benzina ca orice om normal și a venit un polițist care a spus că sunt mai multe persoane care nu poartă mască în benzinărie. Am vorbit frumos, i-am spus că plătesc imediat și că durează două secunde și ies… M-a așteptat la mașină tovarășul polițist și mi-a spus că vrea să mă amendeze, n-am înțeles de ce – în trafic nu eram, masca i-am arătat că o am la mine, dar n-aveam cum s-o pun pe față, i-am explicat că sunt medic și știu cum să port o mască și cum să mi-o pun… N-a înțeles, a vrut să mă legitimeze, m-a legitimat, i-am dat toate datele din buletin, l-am rugat să-mi dea amendă…”, povestea el la acea vreme.

citește și...