FOTO EXCLUSIV. Ce face BRomania după ce a fost prins drogat la volan. Ipostazele în care nu-l vedem prea des

15.06.2021, 10:11
FOTO EXCLUSIV. Ce face BRomania după ce a fost prins drogat la volan. Ipostazele în care nu-l vedem prea des
Ce face BRomania după ce a fost prins drogat la volan. Ipostazele în care nu-l vedem prea des

BRomania se pare că s-a cumințit după ce a fost prins băut și drogat la volan. Celebrul vlogger și-a schimbat total stilul de viață, după ce în luna martie a avut probleme cu oamenii legii. 

Oricâte probleme ar avea, Matei Dima, cunoscut pe internet ca BRomania, are lipici la femei, nu glumă! Cunoscutul actor știe cum să facă ca fetele să roiască în jurul lui. Paparazzii TACATACA l-au surprins pe tânăr într-o ipostază în care nu l-am mai văzut până acum.

BRomania a renunțat la mașină, după ce a fost prins drogat la volan

De când a rămas fără permis, BRomania a adoptat o altă variantă! Stă mai mult pe la terase, a renunțat definitiv la mașină și merge pe jos până acasă. Nu singur, bineînțeles, ci alături de o domnișoară.

Așa se face că actorul a stat mai bine de o oră la o terasă de cartier din Capitală, alături de o tânără, pe care a cam ignorat-o. Avea și motive! BRomania era mai ocupat la laptopul său decât la tânăra care părea că se plictisise groaznic lângă acesta.

La un moment dat, vloggerul a anunțat-o pe fata de lângă el că trebuie să plece. Ca un bărbat adevărat, actorul din Miami Beach a mers să plătească băuturile pe care le-au consumat, după care a plecat cu tânăra pe străzile Capitalei. Au cutreierat străzile la pas, în timp ce discutau de mama focului ca doi buni amici.

BRomania, despre faptul că a fost prins drogat la volan

BRomania a oferit primele declarații după ce polițiștii l-au oprit în trafic. Vloggerul nu a dorit să dea foarte multe detalii, precizând că cel mai bine e să lase poliția să-și facă treaba.

”Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc”, a spus el la Observatornews.ro.

citește și...