FOTO EXCLUSIV / Cât de mult a îmbătrânit Mihai Constantin, Ionică din Liceenii! Imagini uluitoare cu actorul

11.05.2021, 13:51

Mihai Constantin, actorul care i-a dat viață lui Ionică din Liceenii, este de nerecunoscut la mai bine de 35 de ani de la filmul românesc care a cucerit publicul. 

Nepotul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu, în vârstă de 57 de ani, a rămas în lumea artistică, fiind unul dintre actorii Teatrului Bulandra, dar poate fi văzut în spectacole și la Teatrul Național București sau la Teatrul Metropolis.

Mihai Constantin, de nerecunoscut după 35 de ani de la lansarea filmului Liceenii

În timpul liber, însă, Mihai Constantin, preferă să se relaxeze jucând tenis. Paparazzi TACATACA l-au surprins pe celebrul actor din Liceenii în timp ce mergea să joace tenis, alături de un prieten.

După cum se poate observa în fotografii, timpul și-a lăsat amprenta asupra actorului, acesta trecând printr-o schimbare vizibilă.

Mihai Constantin a îmbătrânit și s-a mai îngrășat! Cu toate acestea, el a fost destul de activ pe teren și a ‘țopăit’ ca un adevărat tenismen.

Este nepotul Tamarei Buciuceanu

Tamara Buciuceanu a murit pe 15 octombrie 2019, la Spitalul Elias din Capitală. Actrița nu a avut copii. Unicul ei nepot este actorul Mihai Constantin, interpretul lui Ionică din pelicula „Liceenii”. Actorul în vârstă de 57 de ani și matușa lui aveau o relație specială.

‘Mătuşa mea e acum în vacanţă la Bran, se simte bine cu sănătatea şi va reveni acasă peste o lună. Mă bucur că fanii nu au uitat-o şi că se interesează de dânsa, mai ales că nu mai acordă interviuri de ceva vreme. Nu ştiu dacă plănuieşte să se întoarcă din toamnă la teatru, vom vedea’, povestea Mihai Constantin, în 2017.
citește și...