FOTO EXCLUSIV / Alex Montrey îi face toate poftele iubitei sale! Vloggerul nu a stat pe gânduri și a ‘executat’ ordinele

23.02.2021, 18:45
FOTO EXCLUSIV / Alex Montrey îi face toate poftele iubitei sale! Vloggerul nu a stat pe gânduri și a 'executat' ordinele
Alex Montrey îi face toate poftele iubitei sale! Vloggerul nu a stat pe gânduri și a 'executat' ordinele

Alex Montrey, un celebru vlogger din România, își răsfață iubita ca la carte. Tânărul și partenera lui au fost surprinși în parcarea mall-ului din Băneasa, în timp ce se aflau în mașină.

Nimic neobișnuit până aici, însă Alex Montrey se pare că ascultă cu sfințenie de iubita lui. Că deh, așa fac tinerii îndrăgostiți!

După o discuție de câteva minute cu partenera lui, vloggerul a coborât din vehiculul personal și a mers să comande mâncare la pachet, semn că iubitei i se făcuse poftă de niște fast-food. Zis și făcut!

Alex Montrey a mers să comande mâncare la pachet

Alex Montrey s-a așezat frumos la coadă și a așteptat să-i vină rândul pentru a comanda preparatele delicioase. Când i-a venit rândul, tânărul a analizat cu atenție produsele și nu s-a oprit până nu a cumpărat mâncare cam pentru o lună întreagă.

Conștiincios din fire, el nu a plecat de la fast-food până nu a verificat dacă i s-a pus în punga de hârtie tot ce a comandat. Extrem de grăbit, Alex Montrey s-a întors val-vârtej la iubita care îl aștepta cumințică în parcare.

Cine este Alex Montrey

Alex Montrey s-a apucat de făcut clipuri pe Youtube în urmă cu mai bine de 3 ani. El mărturisea că i-a fost foarte greu să vorbească în fața camerei la început, iar primele sale clipuri aveau în jur de 200 de vizualizări.

Acum, canalul său de Youtube are peste 80000 de abonați. Un singur video în care mânca dulciuri la 1 leu are peste 1,9 milioane de vizualizări.

citește și...