FOTO / Elwira şi Mihai Petre au câştigat imunitatea etapei la ”Asia Express”

21.09.2021, 14:26
FOTO / Elwira şi Mihai Petre au câştigat imunitatea etapei la ”Asia Express”
FOTO / Elwira şi Mihai Petre au câştigat imunitatea etapei la ”Asia Express”

Cea de-a treia ediţie a primului stage din cadrul show-ului ”Asia Express – Drumul Împăraţilor” a fost  difuzată în data de 20 septembrie 2021 la postul de televiziune Antena 1. Luni seară, imunitatea etapei a fost adjudecată de Mihai Petre și de soția sa, Elwira, echipă ajunsă prima la steagul ”Asia Express”.

Mihai Petre și Elwira  sunt până în acest moment singura echipă din cadrul competiției ”Asia Express” ce a câștigat cea mai importantă miză din prima etapă a concursului, dar în seara aceasta, un alt cuplu va deveni imun în nominalizarea cursei pentru ultima șansă, căci o nouă imunitate este pusă în joc de către Irina Fodor.

Tot diseară, de la 20:30, la Antena 1, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Patrizia Paglieri și Francesco vor începe în forță în ritm de joc de amuletă. Provocarea din satul pescăresc le poate aduce 1. 000 de Euro, dar și un avantaj substantial într-o cursă în care imprevizibilul situației poate schimba clasamentul în orice moment.

Adriana Trandafir, la ”Asia Express”: ”Nu am crezut că această emisiune poate să te facă erou și victimă la câteva ore distanță”

Traseul de azi îi va trece pe concurenți de la agonie la extaz, căci ritmul alert de competiție în vreme de pandemie se va lăsa cu multă frustrare: ”Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că această emisiune poate să te facă erou și victimă la câteva ore distanță”, va mărturisi Adriana Trandafir.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”.

 

citește și...