FOTO | El este bărbatul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu!

21.12.2019, 17:22
FOTO | El este bărbatul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu!
El este bărbatul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu

Gelu Voican Voiculescu a fost agresat astăzi în Piața Universității, unde a participat la comemorarea evenimentelor din decembrie 1989. Iată cine este bărbatul care l-a umplut de sânge. 

Cel care l-a lovit cu o cârjă pe Voican este un bărbat în vârstă de 65 de ani, iar autoritățile îl caută. Fostul politician a mers la spital după incidentele din Piața Universității. 

El este bărbatul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu

„Acțiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată și a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona.  În urma vizionării filmărilor efectuate la fața locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice. Semnalmentele au fost transmise forțelor de ordine, în vederea identificării făptuitorului. De asemenea, filmările efectuate la fața locului au fost puse la dispoziția organelor de cercetare”, a transmis poliția, scrie Antena 3.

Petre Roman a vorbit, în urmă cu scurt timp, despre violențele de astăzi: „Sunt foarte revoltat de aceste violențe din Piața Universității. Nu cred că e vorba de revoluționari. Am fost acolo mai devreme. Au fost discuții. Sunt păreri și păreri cu privire la găsirea vinovaților de la Revoluție”.

Foto: Inquam Photos, Antena 3

citește și...