FOTO. Dua Lipa arată fabulos. Vedeta s-a pozat într-un costum de baie provocator

25.03.2022, 23:58

Dua Lipa arată fabulos în timp ce se bucură de soare într-un costum de baie, dovedind că încă se bucură de viața de femeie singură după despărțirea ei de Anwar Hadid. Dua a acumulat peste 1 milion de „aprecieri” într-o oră de la postare.

Dua pare să fie în elementul ei, deoarece le-a oferit celor 80,9 milioane de fani o privire asupra modului în care se bucură de timpul liber.

Dua Lipa, 26 de ani, a emis câteva ipostaze sexy în cea mai recentă ședință foto. Cântăreața „One Kiss” își făcea buzele în timp ce purta un costum de baie negru. Ea  și-a arătat piercing-ul si  a completat look-ul cu ochelari de soare albaștri.

 

Dua Lipa și-a afișat decolteul amplu

Dua Lipa arăta incredibil, în timp ce și-a arătat corpul incredibil într-o fotografie aprinsă de pe rețelele sociale, marți. Nu se sfiește niciodată să-și etaleze silueta fenomenală pe rețelele de socializare.

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, și-a afișat decolteul amplu, în timp ce a purtat un cosum de baie.

Postarea artistei a strâns peste 1 milion de aprecieri

Cântăreața și-a etalat partea posterioară într-un bikini tanga multicolor,  într-o locație idilică necunoscută.

Dua arăta senzațional în timp ce și-a arătat fizicul foarte svelt în timp ce se bucura de soare.

Modelul Emily Ratajowski a reacționat la fotografiile incredibile ale vedetei, adăugând un emoji.

Alți fani pur și simplu au inundat sectiunea cu comentarii, deoarece postarea lui Dua a acumulat peste 1 milion de „aprecieri” într-o oră de la postare.

Cântăreața nu pierde nicio ocazie atunci când vine vorba de modă și are întotdeauna o ținută nouă de senzatie.

Săptămâna trecută, Dua a apelat la rețelele de socializare pentru a împărtăși o serie de fotografii cu ținuta ei de invidiat. Vedeta a îmbrăcat un body roșu izbitor, cu decolteu  și detalii cu bretele. Îmbinând look-ul cu niște blugi boyfriend cu talie joasă, Dua a creat cea mai bună aparitie din anii ’90.

citește și...