FOTO / Doi concurenți ”X Factor” își vor întâlni idolii în această seară

15.10.2021, 14:47
FOTO / Doi concurenți ”X Factor” își vor întâlni idolii în această seară
FOTO / Doi concurenți ”X Factor” își vor întâlni idolii în această seară

Momente emoționante pentru doi dintre concurenții ”X Factor”, în această seară, de la 20:30, la postul de televiziune Antena 1. Aceștia vor avea ocazia să își cunoască idolii și vor încerca să își convingă artiștii favoriți că merită un loc în show.  Răzvan Pricope și Miruna Ivanciu sunt mari fani ai Deliei și ai lui Ștefan Bănică Junior.

Răzvan Pricope și Miruna Ivanciu vor urca pentru prima dată pe scena ”X Factor”, în această seară. Scopul principal pentru care cei doi s-au înscris în competiție este de a-i cunoaște îndeaproape pe idolii lor, Ștefan Bănică și Delia, și de a demonstra că merită un loc în Bootcamp.

Fiind “cel mai mare fan al Deliei”, Răzvan Pricope a dezvăluit că își dorește să participe la concursul ”X Factor” încă de la vârsta de 9 ani, acest lucru nefiind însă permis de regulamentul competiției. ”La ultimul turneu m-am întâlnit cu ea și mi-a acordat un autograf pe care încă îl păstrez”, a mărturisit tânărul vizibil emoționat. De partea cealaltă, Miruna Ivanciu va intra în competiție pentru a-l impresiona pe Ștefan Bănică Junior. ”L-am văzut de foarte multe ori, aproape la toate concertele, dar nu am reușit niciodată să fac o poză cu el”, a mărturisit concurenta.

Jurații ”X Factor” știu deja  grupurile ai căror antrenori sunt

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului zece al ”X Factor” grupurile ale căror mentori vor fi.

Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana Groza va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică Junior va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

citește și...