FOTO. Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, s-a pozat fără haine! ‘Strâmba lui Dodel’ s-a acoperit doar cu o sticlă de șampanie

19.08.2020, 15:07
FOTO. Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, s-a pozat fără haine! 'Strâmba lui Dodel' s-a acoperit doar cu o sticlă de șampanie
Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănăse, s-a pozat fără haine! 'Strâmba lui Dodel' s-a acoperit doar cu o sticlă de șampanie

Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, încinge internetul cu pozele sexy! Tânăra, cunoscută drept și ‘Strâmba lui Dodel’, a pozat complet goală, iar imaginea cu pricina a ajuns direct pe Instagram.

Diana Gureșoaie s-a iubit cu mai mulți fotbaliști, printre care și Cristi Tănase. Bruneta și fostul fotbalist de la FCSB au avut o relație în 2010. La vremea respectivă, Diana a fost poreclită ‘Strâmba lui Dodel’, după ce a apărut la diverse evenimente îmbrăcată, machiată şi coafată foarte neglijent.

Diana Gureșoaie, total schimbată

În ultimii ani, Diana Gureșoaie s-a schimbat extrem de mult și își delectează fanii virtuali numai cu poze senzuale.

‘Strâmba lui Dodel’ nu mai seamănă deloc cu Diana Gureşoaie de astăzi, după cum se poate vedea și în imaginile de pe rețelele de socializare. Ultima postare a acesteia de pe Instagram a aprins imaginația bărbaților.

Tânăra s-a lăsat fotografiată goală, iar părțile intime și le-a acoperit strategic cu o sticlă de șampanie. De asemenea, Diana Gureșoaie nu are rețineri și își etalează pe internat viața de prințesă pe care o duce. Conduce un bolid de lux și poartă numai haine de la marile case de modă. Cu toate acestea, nu se cunoaște cu exactitate sursa banilor pe care îi încasează în prezent.

Din ce a câștigat bani

După despărțirea de Cristi Tănase, Diana Gureșoaie a plecat în 2013 în Dubai și America, acolo unde a mărturisit că a muncit ca hostess și model. Aceste joburi i-au adus venituri substanțiale.

În 2015, focoasa brunetă a fost anchetată sub control judiciar, în dosarul ‘Prostituatele de lux’. În acest dosar au fost audiate mai multe vedete din lume bună a Capitalei, printre care și Daniela Crudu.

Anchetată într-un dosar de prostituție

Diana Gureșoaie ar fi fost principala furnizoare de fete pentru bărbații cu bani mulți. Ioan Niculaie era omul de afaceri căruia îi ‘livra’ constant domnișoare de consumație. Din interceptările anchetatorilor, Diana Gureșoaie, îi aducea milionarului fete, la reședința din Brașov.

La vremea respectivă, fosta iubită a lui Dodel a primit o condamnare de 2 ani cu suspendare pentru proxenetism. De asemenea, judecătorii i-au sugerat să aducă dovezi care să ateste că și-a schimbat stilul de viață.

citește și...