FOTO / Diana Dumitrescu și-a etalat trupul la plajă. Cum arată vedeta

27.07.2020, 11:07
FOTO / Diana Dumitrescu și-a etalat trupul la plajă. Cum arată vedeta
FOTO / Diana Dumitrescu și-a etalat trupul la plajă. Cum arată vedeta

Diana Dumitrescu și-a etalat formele în vacanță. Actrița și prezentatoarea de televiziune și-a încântat fanii din mediul online cu apariț/iile sale în costum de baie.

Diana Dumitrescu și-a luat o binemeritată vacanță. Vedeta profită din plin de aceste zile pentru a se relaxare la mare și pentru a-și încărca bateriile.

Vedeta și-a încântat fanii din mediul onluine cu câte imagini din vacanță, în care apare în costum de baie.

Deși a trecut printr-o naștere, Diana Dumitrescu și-a recuperat silueta de altădată și are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Vedeta atrage atenția cu formele ei apetisante, pe care știe foarte bine să și le pună în valoare.

A trecut prin momente dificile

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

Vedeta a mărturisit într-un interviu că i-a fost foarte greu după divorțul de primul ei soț. De asemenea, a trecut prin momente dificile și după ce a rămas fără job.

”Am jucat enorm în serialele produse de MediaPro Pictures. Ajunsesem o actriţă foarte populară, m-am măritat şi eram fericită… După o vreme însă, într-un timp destul de scurt, toată fericirea asta s-a năruit. Am divorţat, la MediaPro s-au sistat toate producţiile de seriale şi n-am mai avut de lucru, iar pentru că eu fusesem un om corect şi respectasem regulile, adică orice legătură cu „exteriorul” să se facă prin inter­mediul pr-ilor, nici nu aveam cunoştinţe în lumea filmului ori a teatrului, astfel încât să mă repliez rapid, să merg la alte cas­tinguri, să contactez alţi regizori ori producători… Uite-aşa, în modul cel mai neaşteptat, m-am trezit iar într-o situaţie critică: nu mai aveam serviciu, nu mai aveam bani, mi-era greu să-mi plătesc până şi chiria”, a declarat Diana Dumitrescu.

Prezintă show-ul ”Mireasa”

Diana Dumitrescu a vorbit și despre show-ul ”Mireasa”, pe care îl prezintă la Antena 1. Ea a mărturisit că a fost susținută și încurajată de soțul ei.

”Când am primit propunerea de a participa la acest casting, recunosc că m-am gândit la mai multe lucruri. Nu mai fusesem niciodată în postura de prezentator al unei emisiuni zilnice, aşa că provocarea era una uriaşă. Nu mai jucasem nici rolul lui Cupidon vreodată, nici măcar pentru vreo prietenă, aşa că emoţiile erau şi ele pe măsură.

Mai era în joc şi faptul că mă întorceam la muncă în primele luni de viaţă ale copilului, însă soţul meu m-a încurajat foarte mult şi, ştiind că mă pot baza pe ajutorul mamei, am luat decizia să încerc. De aici, lucrurile şi-au urmat cursul firesc: am mers la un casting, la care m-am prezentat fără să mă gândesc atunci că îl voi şi lua. Apoi a venit propunerea de a prezenta emisiunea”, a spus vedeta.

citește și...