FOTO / Cum se menține Lora în formă. ”Nu am o dietă! Mănânc orice”

12.10.2022, 17:51
FOTO / Cum se menține Lora în formă. ”Nu am o dietă! Mănânc orice”
Cum se mențne Lora în formă

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o prezență super senzuală pe scena artistică din țara noastră. Artista, în vârstă de 40 de ani, a explicat cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. ”Nu am o dietă! Mănânc orice”, a dezvăluit binecunoscuta cântăreață într-un interviu.

Lora arată foarte bine și are un trup cu forme extrem de atrăgătoare.

Cântăreața a detaliat, pentru spynews.ro, ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât se poate de bună. Aceasta a mărturisit că nu ține diete.

Cum se menține Lora în formă. ”Mănânc dulce, dar rar”

”Nu am o dietă! Mănânc orice, doar să nu fiu intolerantă sau alergică la chestia aia. Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente. Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu”, a explicat Lora.

”Dimineața mănânc ouă sau omletă cu legume, la prânz mănânc o supă și pește, legume sau pui cu legume, îmi place să am o supă pe zi măcar. Seara încerc să mănânc la o oră cât mai ok, dar se întâmplă să mănânc și la 10-11, dar am grijă de mănânc, mănânc pește, depinde. Între mese încerc să mănânc un măr sau un alt fruct. (…) Nu prea merg la sală, mi-am propus să merg, am acasă salteluță de sport și am și un stepper, am o tipă pe youtube cu care îmi place să mă antrenez”, a completat vedeta.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

 

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să ajungă în fața altarului, însă artista a explicat, pentru click.ro, că nunta lor nu va avea loc nici anul acesta. „Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a explicat Lora.

citește și...