FOTO | Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă în ziua alegerilor! A atras toate privirile celor din jur

10.11.2019, 14:33
FOTO | Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă în ziua alegerilor! A atras toate privirile celor din jur
Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă în ziua alegerilor

Viorica Dăncilă a votat, în această dimineață, la o secție de votare din București, alături de soțul ei și de Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii. Fostul premier a atras toate privirile celor din jur cu ținuta aleasă.

Fostul prim-ministru, primul dintre candidații de la prezidențiale care a votat astăzi, a făcut declarații la ieșirea de la urne. Președintele PSD a mers la urna la Liceul „Sfântul Sava” din Capitală. 

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă în ziua alegerilor

Dăncilă a ales să poarte un costum format din fustă și sacou, bleumarin, și a accesorizat ținuta cu o broșă albă. 

„Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, am votat împotriva austerității. Am votat pentru o Românie unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile președintelui”, a declarat Viorica Dăncilă, candidatul PSD la funcția de președinte.

„Toți românii trebuie să contribuie la creionarea viitorului, atât pentru nepoții și copiii noștri, dar și pentru ceilalți români care trebuie să rămână în țara lor și să aibă un trai mai bun”, a mai precizat fostul premier.

Foto: Inquam Photos

citește și...