FOTO | Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali

13.10.2019, 13:32
FOTO | Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali
Anamaria a purtat o rochie lungă, albastră

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit religios, ieri, iar petrecerea desfășurată la Palatul Snagov a fost una pe cinste. În jur de 1.000 de invitați au celebrat alături de miri, printre aceștia numărându-se și Anamaria Prodan. 

Impresara a ales să poarte o rochie elegantă, de culoare albastră. După ce în vară Anamaria și-a uluit fanii cu fotografii în costum de baie, și de data aceasta a impresionat cu silueta impecabilă. Deși era lungă, rochia îi sublinia formele, iar coafura completa perfect ținuta. 

Soția lui Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat alături de socrul mic, Gigi Becali, dar și alături de mai multe VIP-uri prezente la eveniment. Imaginile au ajuns apoi pe pagina de Instagram a impresarei. 

Anamaria Prodan a venit singură la nuntă

„Us❤️The best of The best ! Love u, Patroane”, a scris Anamaria în dreptul fotografiei în care apare împreună cu Gigi Becali.

Nunta Teodorei Becali a fost una grandioasă, iar invitații numai unul și unul, au petrecut până dimineață. Meniul a fost unul exclusivist, iar invitații s-au distrat de minune. Muzicienii care au cântat la fastuosul eveniment au fost pe placul tuturor, iar socrul mic a apreciat în special momentul oferit de Pindu. Patronul de la FCSB a scos din buzunar mii de euro în timp ce iubitul interpret de folclor machidonesc cânta alături de formație.

 

citește și...