FOTO / Cum mai arată Hannelore Ulrich de la ”Insula Iubirii”. A trecut printr-o transformare de look

10.08.2020, 11:25
FOTO / Cum mai arată Hannelore Ulrich de la ”Insula Iubirii”. A trecut printr-o transformare de look
FOTO / Cum mai arată Hannelore Ulrich de la ”Insula Iubirii”. A trecut printr-o transformare de look

Hannelore Ulrich, fostă concurentă la emisiunea ”Insula Iubirii”, a trecut printr-o transformare de look.

Hanellore și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare cu schimbarea de look pe care a făcut-o. Tânăra a renunțat la părul blond și s-a vopsit brunetă. Transformarea a fost pe placul admiratorilor, care au lăudat-o pentru felul în care arată.

”Bine bine”, ”Ce fain îți stă”, ”Superbă”, Ce schimbare frumoasă”, ”Ce bine îți stă”, au complimentat-o prietenii virtuali pe Hannelore.

Hannelore Ulrich a fost una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”, show difuzat de Antena 1. Aceasta s-a înscris la concurs alături de iubitul ei, Bogdan, cu care era în pragul nunții. Însă, la ”Insula Iubirii”, Hannelore a uitat de Bogdan și a avut momente de tandrețe alături de ispita Andi.

 

Ce spunea Hannelore despre viața ei personală

După separarea lui Bogdan de Hannelore s-a zvonit că aceasta ar fi petrecut o noapte fierbinte în compania lui Andi.

”Nu am fost un înger de femeie, sunt efervescentă, agitată dar si pasională.. Ce anume vreti să știți? Credeți că totul se rezumă la sex? Faptul că m-am întalnit cu Andi nu înseamna că m-am culcat cu el. Sunt un om asumat şi ştiu că orice aş spune este interpretabil, de aceea am ales să tratez cu indiferenta acest subiect până acuma şi să îmi aleg bine cuvintele. În altă ordine de idei, vă mărturisesc faptul că nu locuiesc singură, nu locuiesc la apartament ci la casă, nu sunt niciodata singură şi sunt însoțita mereu de cineva.

Mă întreb oare: De ce este atât de importantă viața mea, acțiunile mele, ținutele mele? Sunt un om simplu, care întotdeauna s-a îmbracat în acest fel şi care nu consider că apariția mea la TV m-a schimbat în vreun fel sau altul. Înteleg nevoia fiecăruia de a ieşi în față şi de a-şi da cu părerea, aşa cum au ales să o facă unele dintre colegele de insulă, însă nu este şi cazul meu. Aşadar după cum probabil ați văzut, eu nu îmi dau cu părerea despre viața altora.

Sunt lucruri mai importante care îmi guverneaza viața, la fel si atenția mea care este captată de ceva vreme de un cu totul alt bărbat… acela nu este Andi. Sunt o femeie liberă, viața personală mă priveşte, iar dacă aș fi ales să am o relație cu cineva, fie ea şi pasageră ar fi fost strict problema mea”, spunea Hannelore Ulrich într-o postare pe o rețea de socializare.

citește și...