FOTO / Cum își menține silueta Alessandra Stoicescu. ”Este cel mai bun și mai plăcut antrenament”

14.08.2022, 16:46
FOTO / Cum își menține silueta Alessandra Stoicescu. ”Este cel mai bun și mai plăcut antrenament”
Cum își menține silueta Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 46 de ani, afișează o siluetă foarte armonioasă și un trup cu forme foarte bine conturate. Prezentatoarea de știri a explicat, într-un interviu, cum reușește să se mențină în formă. ”Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament”, a spus vedeta.

Sandra Stoicescu a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Unica, cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună.

Vedeta a mărturisit că este atentă să nu facă excese alimentare. În plus, prezentatoarea de știri susține că faptul că se joacă cu fetița ei contribuie la forma sa fizică.

Cum își menține silueta Alessandra Stoicescu. ” Îmi feresc existența de excese alimentare și de stres”

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani, dar am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă…”, a explicat Alessandra Stoicescu.


”Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil. Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele :)”, a adăugat aceasta.

Sandra Stoicescu e căsătorită și are o fetiță

Sandra Stoicescu este cunoscută publicului din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase emisiuni TV. În prezent, Sandra Stoicescu este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Antena 1. Ea a înlocuit-o la ”Observator” pe Andreea Berecleanu. În plan personal, Sandra Stoicescu este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Sara Maria.

Sandra Stoicescu a făcut declarații despre familia sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.  Alessandra Stoicescu a explicat cât de mult s-a schimbat viața sa din momentul în care a devenit mămică. ”Fundamental. Ţi se schimbă lista de priorităţi. Îmi dau seama că, dacă e vorba de Sara, nu mai contează nimic. Şi mi se pare că, având această binecuvântare în viaţa mea, la o vârstă la care greu reuşeşti să mai faci copii… Şi spun „binecuvântare“ pentru că am rămas însărcinată natural la 42 de ani şi am născut la 43, nu am făcut eforturi, în timp ce sunt femei mult mai tinere decât mine care nu reuşesc să rămână însărcinate. Aşadar, gândindu-mă la aceste lucruri, am spus că este limpede că Sara e dată de Dumnezeu. Deci cum aş putea eu să zic acum: „Nu, pentru mine este important altceva“. Ce?! Nu există. Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”, a declarat vedeta TV.

 

Despre cum este soțul ei, Sergiu, ca tată, Sandra Stoicescu a spus: ”Îl ştiam pe Sergiu cum e ca tată, pentru că îl văzusem alături de fiica lui mai mare. Când ne-am cunoscut, fata lui, Bianca, avea 14 ani. Şi îl văzusem cât este de implicat şi de tătos, să ştie absolut tot, prin ce trece, s-o ducă, s-o aducă… Noi, în primele luni cu Sara, am fost singuri şi aşa am şi vrut. Doar de vreo două ori am chemat pe cineva, cât trebuia să plecăm la un eveniment. Dar cu excepţia perioadei de alăptat, în această perioadă în care am fost doar noi, practic ne-am împărţit sarcinile. Deşi la îmbrăcăminte, asta e partea mea…”.

citește și...