FOTO / Cum își bea Anna Lesko cafeaua. ”Dă ceașca aia la o parte!”

21.05.2020, 10:03
FOTO / Cum își bea Anna Lesko cafeaua. ”Dă ceașca aia la o parte!”
FOTO / Cum își bea Anna Lesko cafeaua. ”Dă ceașca aia la o parte!”

Cântăreața Anna Lesko a avut din nou o apariție care i-a pus pe jar pe toți cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Anna Lesko a publicat, în mediul online, două fotgrafii pe care le-a făcut în timp ce își bea cafeaua. Vedeta s-a afișat într-o ținută extrem de provocatoare. Anna poartă o pereche de pantaloni scurți și o bluză care este descheiată și pe sub care nu poartă nimic. Vedeta a avut grijă să nu arate mai mult decât și-ar fi dorit, astfel că a pozat cu cana de cafea în dreptul decolteului.

”Late coffee☕în bucătăria care este în plin proces de renovare?‍♀️, a comentat ea în dreptul fotografiilor.

”Of, dă ceașca aia la o parte!”, ”Ceașca, bat-o vina! Numai acolo putea să stea”, ”Cred că meseriașții numai chef de lucru nu au!”, ”Cana aia încurcă tot!”, i-au transmis internauții Annei Lesko.

 

Cine este Anna Lesko

Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

A trăit o poveste de dragoste cu Irinel Columbeanu

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90. Relația dintre Lesko si Irinel a început pe vremea când Anna era o puștoaică de 17, cu visuri mari. Pe de altă parte, el era un tânar afacerist în varsta de 38 de ani. Între ei totul a început in 1996, la Casino Constanța, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Chiar dacă mulți nu au dat nicio șansă relației, Irinel și Anna s-au iubit mai bine de opt ani.

De-a lungul anilor, despre Anna lesko s-a spus că ar mai fi avut relații cu liderul trupei Direcția 5, dar și cu Elan Schwarzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian neniță, alias DJ Vinnie.

citește și...