FOTO. Cum arată vedeta de 72 de ani care nu știe să îmbătrânească. Internauții sunt total uimiți

14.01.2022, 19:08

Vera Wang poate fi oricând numită vedeta care nu știe să îmbătrânească. Designerul legendar, cunoscut pentru ansamblurile de mireasă și rochiile de covor roșu, concepute pentru Ariana Grande, Ivanka Trump, Alicia Keys și Mariah Carey arată de fapt ca o tânără de 30 de ani, iar utilizatorii rețelelor de socializare sunt total uimiți de asta!

La vârsta de 8 ani a început patinajul artistic. În timpul liceului, s-a antrenat pentru proba de perechi alături de James Stuart, iar în 1968 a participat la campionatele naţionale de patinaj artistic din SUA.

A ratat însă şansa de a intra în echipa olimpică a Statelor Unite, iar atunci s-a decis să intre în industria modei. Ulterior, Vera Wang a devenit o celebră creatoare de modă. De asemenea, fosta patinatoare şi-a jucat propriul rol în mai multe producţii de televiziune.

„Cum adică s-a născut în 1949?!”

Ea a intrat în atenția presei internaționale, după ce un user a scris pe Twitter că nu-i vine să creadă că Wang are 71 de ani. Comentariile nu au întârziat să apară: „Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 71 de ani!”.

Vera Wang s-a născut în 1949 la New York. A fost măritată cu omul de afaceri Arthur P. Becker în perioada 1989–2012, cu care are doi copii.

Care este secretul tinereții fără bătrânețe

Frumoasa designer de mirese incendiază  rețelele sociale cu picioarele ei perfect tonifiate și drepte.

Într-un interviu recent designerul iconic a vorbit despre modul în care și-a dezvoltat un corp atât de grozav și despre simțul ei al modei și stilului.

„Mă antrenez în majoritatea zilelor și, desigur, am un grup de modă hardcore și, având obsesia mea de o viață pentru jambiere, am avut ocazia să mă „joc” cu hainele, ceva chiar și un designer de modă rareori are luxul de a face .”,

Vera Wang a explicat ce dietă urmează pentru a fi în formă la 72 de ani: “Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

”Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată”

”Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. La început a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Beau vodcă  și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, pentru Forbes.

În anul 2020 a fost model pentru propria colecție de rochii de mireasă, iar toată lumea a rămas fără cuvinte. Silueta ei tonifiată nu are cum să treacă neobservată. Atunci Vera Wang a spus pentru Elle că nu se aștepta ca oamenii să aibă atât de multe reacții pozitive.

 

citește și...