FOTO | Cum arăta Ruby înainte să devină celebră și să treacă pe la estetician 

18.10.2019, 13:14
FOTO | Cum arăta Ruby înainte să devină celebră și să treacă pe la estetician 
Cum arăta Ruby înainte să devină celebră și să treacă pe la estetician

Ruby este una dintre cele mai admirate soliste de la noi, iar fotografiile cu ea în ipostaze senzuale le taie respirația internauților care o urmăresc pe rețelele sociale. 

Rebelă din fire, Ruby a povestit, în repetate rânduri, că îi plăcea încă de când era în liceu să poarte ținute la modă, însă a făcut prima vizită la estetician abia după ce a împlinit 18 ani. 

Cum arăta Ruby înainte să devină celebră

Pentru că a dorit să arate cât mai bine, artista și-a mărit sânii, și-a operat nasul, pentru că avea deviație de sept, și a petrecut ore multe la salonul de tatuaje, acum având un adevărat tablou pe corp. 

Ruby nu s-a oprit aici și a mers la stomatolog pentru a-i pune fațete dentare, care au costat-o câteva mii de euro. Bruneta a mărturisit, pentru Viva, că prima mărire de sâni a făcut-o la 18 ani, însă la scurt timp a realizat că are bustul prea mare, așa că l-a micșorat. Vedeta a povestit și că nu a respectat indicațiile medicului și a urcat pe scenă la puțin timp după operație. 

„Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, spunea Ruby acum ceva timp.

citește și...