FOTO | Cum arată „Pantofii Iisus” cu apă sfințită în interior! Costă enorm!

11.10.2019, 14:43
FOTO | Cum arată „Pantofii Iisus” cu apă sfințită în interior! Costă enorm!
„Pantofii Iisus” s-au vândut în timp record

O pereche de pantofi sport numiți „Pantofii Iisus”, scoși pe piață la un preț uluitor, s-au vândut mai ceva ca „pâinea caldă”. În doar câteva minute de la lansare, stocul s-a epuizat. 

„Pantofii Iisus” au fost creați de brandul MSCHF din New York, SUA, și au fost puși în vânzare marți. Modelul de la care a plecat designul este Nike Air Max 97s, însă cunoscuta companie a anunțat că nu se asociază cu acesta. 

Pantofii sport conțin apă sfințită din Râul Iordan în talpă, au fost binecuvântați de un preot și sunt decorați cu un crucifx pe șiretul de la pantoful drept. Mai mult decât atât, un citat din Biblie apare pe exteriorul încălțărilor, iar pe limbă a fost pictată o picătură roșie, ce simbolizează sângele lui Iisus. 

„Pantofii Iisus” costă 4.000$

Deși costă nu mai puțin de 4.000$, stocul s-a epuizat la doar câteva minute după ce au fost lansați online. 

Directorul de vânzări al MSCHF, Daniel Greenberg, a declarat că brandul a fost „intrigat de idea culturii colaborărilor”: „Ne-am gândit la colaborarea dintre Arizona Ice Tea și Adidas, unde o companie care vinde încălțăminte făcea reclamă unei companii care vinde ceai. Am vrut să scoatem în evidență cât de absurdă este această cultură a colaborării”.

Deși modelul s-a bucurat de un succes fulminant, mulți internauți consideră „Pantofii Iisus” o lipsă de respect față de lucrurile sfinte. 


 

citește și...