FOTO / Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. Reacțiile celor care au văzut-o

26.11.2020, 12:36
FOTO / Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. Reacțiile celor care au văzut-o
FOTO / Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. Reacțiile celor care au văzut-o

Monica Bârlădeanu s-a afișat în fața fanilor săi din mediul online fără pic de machiaj pe chipt. reacțiile celor care au văzut-o sută la sută naturală nu au întârziat să apară.

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 41 de ani, este considerată una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul românesc. Actrița s-a afișat în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare total nemachiată, lucru care a luat prin surprindere pe toată lumea. ”Simt mereu nevoia sa bag un selfie dupa orice tratament cosmetic #nomakeup”, le-a mărturisit vedeta celor care o urmăresc în mediul online.

Reacțiile internauților au apărut imediat după postarea Monicăi Bârlădeanu. ”Superbă, respect”, ”Dacă era o simplă poză fără nume jur că nu știam cine este”, ”Cine-i persoana?!?”, ”Una dintre cele mai frumoase femei. Simplă, naturală, elegantă”, ”Frumusețe naturală”, ”Mereu frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de actrița din serialul ”Vlad” de la internauți.

Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță

Monica Bârlădeanu este astăzi una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, cu o carieră impresionantă în televiziune și ca actriță.

Însă, în urmă cu ani, pe vremea când era adolescentă, Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță pentru a face rost de bani și pentru a-și ajuta familia.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta.Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90”, a povestit vedeta într-un interviu.

citește și...